2777
2789

ای بابا همش شعاره مگه فقط لبنیات گرون شده همه چیزا گرون شدن اگه اینطوریه بنزین نباید بزنند برنج نخرن هزاران چیز دیگه نباید بخرن الان زندگی کردن نمیصرفه کلا همه چی گرونه پس بایددرازبکشیم بمیریم دوست ورفیقام دیدم استوری میکردن ماست نخرید شرف داشته باشید نخرید فرداش دیدم توسوپری لبنیات خرید هنوزاستوریش بودیم دوست دیگه دارم گفت نه به خریدوفروش خودرو دلاله ماشینه دیدم هنوزاستوریش بود خریدوفروش ماشین میکرددوباره تازه استوری هم میزاره حواله ماشین میخرم این ده میلیون محترم که رفتن تو سایت ثبت نام کردن برای خودرو همونایین که مجازی میان استوری بیخودی میزارن خودشون میرن خریدمیکنن

بیهوده متازمقصدخاک است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی میخوره؟؟یه باز بخر ببین چه طعمه اون بوی شیر گاو نداره چربرتر هم هستبچه من شیر گاو نمیخوره میگه بو ...

یه چیز خیلی جزئی گفتین که هرکسی نمیخره.

بازم خرید اغلب مردم نیست که یکی بیاد بگه اوه گاومیش گرونه پس نمیخرم!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

از ماست که بر ماست چقدر ترسو شدیم ما

اصلا عزیزم این مردم به هیچکس امید ندارن میدونن بیان بیرون اعتراض چیزی عوض نمیشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
شیرشتر و شیر اسب خواهان داره فقط گرونه

شیر شتر که انگار آب و نمک قاطیشه

شیر اسب دیگه خداوکیلی نشنیدم!

شیر معمولی عیبش کجاست مثلا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر