2777
2789
مرتب قیمت رو برده بالامدیرعامل یکی از این شرکتها هم (اسم شرکته یادم نیست) گفته بود تازه لطف کردین یج ...

آره گفته یواش یواش بردیم مردم بهشون فشار نیاد🙄

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالش کجاست؟باید شیرو خووووب بجوشونی وقتی که بالا اومد تا بیست دقیقه بذاری ریز قل بخوره.ولی برای بچ ...

بچه منم شیر محلی براش حساسیت میده اما پاستوریزه ن

انگار اینا اصلا شیر نیستن

ب پروتئین گاوی حساسه

وقتی قیمت تمام شده بالا میره، تحریم خرید اثر خاصی نداره

الان مشکل اینه قیمت نهاده های دامی بالا رفته واسه همینم قیمت مرغ و تخم مرغ و لبنیات زیاد شده

الان مرغ نسبت به پارسال دو برابر شده ولی شیر رشد کمتری داشته

چرا کسی نمیاد بگه مرغ رو تحریم کنیم؟؟

چرا تا حد زیادی تابع خرید و فروش هستدرسته مصرفی نیست ولی اینجا تا حد زیادی تابع خرید مردمهوقتی ملت خ ...

اصلا چنین چیزی نیست، اینکه مردم میرن خونه میفروشن طلا میخرن، بعد پیک قیمت طلاست

مثلا یه دوره ای هم خیلیا طلا خریدن روی ۸ تومن، بعدش اومد روی ۶، چرا اون موقع کم شد پس؟

واقعا باورم نمیشه کسی تصور کنه مصرف کننده تعیین کننده قیمت طلاست

گاومیش از اولم گرون بود کی شیر گاومیش میخوره اخه!انگار بگی شیر شتر!شیر گاو و گوسفند میگیریم ما.

کی میخوره؟؟

یه باز بخر ببین چه طعمه

اون بوی شیر گاو نداره چربرتر هم هست

بچه من شیر گاو نمیخوره میگه بو داره

بچه منم شیر محلی براش حساسیت میده اما پاستوریزه ن انگار اینا اصلا شیر نیستن ب پروتئین گاوی حساسه

چون توی شیرهای فرا پاستوریزه اینقدر دمای شیر توی دستگاه بالا میره که مفید و مضرش با هم از بین میره.

عملا ویتامینی نداره زیاد اگرم داره خیلی کمه...

ولی برای بچه شیر ماجان خوبه یه سعم به خصوصی هم داره مخصوص کودکانه پر از ویتامینه.

البته البته باید با دکتر گوارشش مطرح کنی بپرسی ازش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

شهر ما کیلو ۵۰ تومن

جنوب تهرانیم ک ۵۳ بود حالا نمیدونم چند

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه منم شیر محلی براش حساسیت میده اما پاستوریزه ن انگار اینا اصلا شیر نیستن ب پروتئین گاوی حساسه

پسر منم فقط بدون لاکتوز میتونه بخوره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

[QUOTE=404810615]خوب شیر بازم باید بخره میگن تا یه ماه لبنیات شامل شیر هم میشه

آره عادت های هر خانواده فرق داره ،منم پسرم شیر پاکتی هر روز میخره ولی واسه ماست از لبنیاتی شیر میخریم که به صرفه تر هست