2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدیث کسا و دعای معراج رو ۴۰روز هدیه کن به امام جعفر صادق و محمد باقر به نیت ازدواج

یعنی واسه اینکه برید خونه شوهر دعامیکنبد شما چه کسایی هستیو

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

من خودم بچه دارم عزیزم هیچ نذر و دعای نکردماینو تو ی کانالی دیدم چن نفر گفتن حاجت گرفتیم

اصلا چه دلیلی داره دعا کنید مگه ازدواج جایگاهه که بهش برسید مسیره هرکس پیداکرد شبیهشو میکنه نکرد مجرد میمونه راحت

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

قسمتت باشه ازدواج میکنی دیگه

عه سلام خوبی ....

[QUOTE=404810060]یعنی واسه اینکه برید خونه شوهر دعامیکنبد شما چه کسایی هستیو[/QUOاز چیزی خوشت نمیاد ...

وااا اینجا گزاشتی که نظر بدیم؟؟ واقعا بعضی خانومارو درک نمیکنم تمام عمرشون میشین که ی خاستگار بیاد نه کاری نه حرفه ای هیچی

اصلا چه دلیلی داره دعا کنید مگه ازدواج جایگاهه که بهش برسید مسیره هرکس پیداکرد شبیهشو میکنه نکرد مجر ...

من اگه مخالف ازدواج خستم دلیل نمیشه ۱۰نفر دیگه که همه چیز ایده آلشون هست ناراضی باشن

خودمم متاهلی بودن رو میپسندم به نسبت مجرد بودن

نظرها و سبک زندگی فرق داره عزیزم

گاهی اون لحظه دلمون پره از زندگی متاهلی مینالیم اما همونم تو مجردی هست که اذیت بشیم

من که راضیم از متاهل بودنم ناراحتی های هم وجود داره که اونم به مرور کمرنگ میشه

مشکلات هم هس ولی شکررر