2777
2789
عنوان

شوهرم دوباره فیلم دیدنو شروع کرده طلاق بگیرم به نظرتون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 108 پست
متوجه شدم انصافاً آدم باهوش و لایقی هستی حیف شما برای نماز باید مرتب تو گوشش بخونی مخصوصاً مسجد رفتن ...

ممنونم واسه کمک بزرگی که بهم کردین. این نکات واقعا به درد میخورن و از صدتا مشاوره رفتن بهترن. باید روی نفس کار بشه. حالا اگه با نماز نشد، با چیزهای دیگه. ولی باید کار بشه روی درون. روزه گرفتن هم خیلی خوبه صبر رو یاد میده به آدم. این که وقتی دلت یه چیزیو میخواد، صبر کنی براش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره والا😔هیچی هم کم و کسر ندارم. همه چیم اوکیه و خوشش هم میاد ازم ولی اینجوری میکنه

خود ارضایی هم میکنه؟ منم شوهرم نگاه میکرد الان کم کرده مثلا عکس مدل لخت و اینا تو گالریش بود منم هعیی دعواش کردم الان خیلی میترسه خیلی ۲ ماه باهاش رابطه ندارم دیگه بدتر ترسیده . البته شوهر من خیلی سرده نگاه میکنه مثلا یکم گرم بشه

ببین معنویت را ببر بالا تو زندگیتون قرآن پخش کن تو خونه خودت نماز بخون اونم ترغیب کن نماز خواندن

برید مشهد زیارت اونجا ازش قول بگیر ترک کنه

روضه امام حسین پخش کن تو خونتون

خواهرم با همین ها شوهرش ترک کرد

پس بازم باید باهاش صحبت کنم. ممنونم❤️

تعداد جلسات حرف زدن رو ببر بالا

موقع مناسب رو برای حرف زدن انتخاب کن

نباید وقتی که از سر کار تازه بر گشته در مورد هیچ بحرانی

حرف زد نیاید سر غذا در مورد اتفاقات مهم حرف زد

پس موقع غذا خوردن و خستگی نباید حرف بزنید

قبل از حرف زدن در این مورد و هر مورد دیگه ای که

میخوای روی همسرت اثر بذاری یا امتیازی ازش بگیری

قبلش خودت رو آراسته کن و به خودت برس

اینجوری تأثیر گذاری شما بیشتر میشه

آرام حرف بزنید ولی جدی باشید

من از تاپیکات متوجه شدم شما خیلی وقته با شوهرت طلاق عاطفی رو گرفتین. حالا چه با فیلم چه بی فیلم عادی ...

طلاق عاطفی بله ممکنه خیلی وقته گرفته باشیم. ولی علتش همین معتاد به فیلم دیدنش نمیتونه باشه؟ چون از اول ازدواج میدیده و با من بدرفتاری میکرده بی دلیل. من میگم ریشه مشکلات زندگیم، همین فیلم دیدنشه. نمیدونم حدسم اینه.

بعد گفتین من میخوام خجالت زدش کنم و حق ها رو به سمت خودم بگیرم؟ درست متوجه شدم؟ 🤔 چی باعث شد اینطوری فکر کنین؟ واقعا میخوام بدونم خودمو بشناسم. کدوم حرفم اینو نشون داده بهتون؟

بله خوبی هایی هم داره. این که برام کادو میخره هر مناسبت. آدم کاری هست و خرج زندگی رو وظیفه خودش میدونه برعکس اکثر مردها که میگن هزینه ها باید 50 50 باشه. (البته اینم من روش کار کردم اینجوری شده، قبلا اینم میگفت 50 50 باید باشیم) دیگه چی بگم از خوبیاش؟ ریز ریزه آخه. مثلا موقع پریودم خیلی هوامو داره و اینجور چیزها خلاصه.

هست کاملاجالب شد. یعنی مشکل چیه؟

مطمین نیستم ولی احتمالاااااا

بیش فعالی داره

دوپامین مغزش کمه

هر کاری که بهش لذت بده رو باید در همون لحظه انجام بده و کاری هم که واسش لذت بخش نباشه رو تا اخرین لحظه به تعویق میندازه و یا اگه مجبور نشه انجام نمیده