2777
2789
عنوان

شوهرم دوباره فیلم دیدنو شروع کرده طلاق بگیرم به نظرتون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیبگم ولی رفتار شوهرت رفتار اکثر شوهر ماهاست

شما سردی یا گرم؟ اگه سرد باشی، اوکیه این قضیه. ولی گرم که باشی، اذیت میشی.

بعدم فقط این موضوع نیست که. فیلم دیدن باعث میشه تنوع طلب بشن مردها و توی جمع ها و توی خیابون چشم چرونی کنن و خیلی مشکلات دیگه

مشکل اعصاب پیدا میکنن الکی دعوا میکنن با آدم. صمیمیت از بین میره. حتی واسه حرف زدن هم حوصلش نمیکشه دو کلمه باهم حرف بزنیم. چون اکثرا انجام میدن، دلیل بر درست بودنش نیست که

خب اگه اینقدر راحت می تونید در موردش حرف بزنید پس قابل حله

اره تنها موضوعیه که بخاطرش عصبانی نمیشه بهم. و با آرامش جواب میده. بخدا فقط واسه این موضوع، مهربون جواب میده. بقیه ی موضوعات کلا قاطی میکنه 😂

بااحترام ب بعضی خانوما اگه راهکار ندارین حداقل حرفی هم نزنین این آمارهای 90 درصد و99 درصد از کجا میا ...

ممنون که حرف دلمو زدین. والا اینا دلداری هم نمیدن. نه راهکار میدن و نه دلداری. بیشتر میرن رو مخ آدم و منو حساس جلوه میدن. درصورتی که این موضوع خیلی عمیقه و گند میزنه توی رابطه زن و شوهر. متوجهش نیستن متاسفانه

آخه واسه نماز که باید یکم اعتقاد باشه. که نیست. به چیزای دیگه تشویقش میکنم مثل گیاهخواری که مثل روزه ...

متوجه شدم انصافاً آدم باهوش و لایقی هستی حیف شما

برای نماز باید مرتب تو گوشش بخونی مخصوصاً مسجد رفتن خیلی کمک میکنه

همسر شما بیماره

اما اینکه می تونی باهاش در این مورد حرف بزنی خیلی خوبه

اینو اشتباهی ریپلای زدم کلی میگم چرا انقدر داری حمله میکنی به آدم 😐

من کی حمله کردم؟ دلت دعوا میخواد؟ توی هر تاپیکی یکی مثل تو پیدا میشه و به تک تکشون گفتم من اهل دعوا کردن نیستم متاسفانه. به تو هم میگم. پس یکی دیگه رو واسه بحث و دعوا پیدا کن و از موضوع خارج نشو اینجا. مرسی

من از تاپیکات متوجه شدم شما خیلی وقته با شوهرت طلاق عاطفی رو گرفتین. حالا چه با فیلم چه بی فیلم عادیه که نه تو اروم میشی تو رابطه نه اون میلی به رابطه نشون میده

اینکه به حرفات گوش نمیده و اهمیتی حتی به حرف های مثبتت نمیده و اینکه تو با وجود مشکلات دنبال کار و روشی هستی که وقت خجالت زدش کنی یا حق ها رو سمت خودت بگیری همش نشونه متلاشی شدن زندگیه که جمع نمیشه

مگر اینکه خوبی هایی هست که نگفتی ازش.

همدیگرو زجر ندین ، نزارین از این بیشتر روح و روانتون کنار هم خراب تر شه و از هم منزجر تر شین

با مشاور حرف بزن و با اگاهی رابطه رو تموم کن

ارزو های بزرگ ، 

اره تنها موضوعیه که بخاطرش عصبانی نمیشه بهم. و با آرامش جواب میده. بخدا فقط واسه این موضوع، مهربون ج ...

پس ادامه بدین نا امید نشین برای تأثیر گذاری حرفاتون

در همسرتون باید مرتب حرف بزنید با مهربونی گاهی هم جدی با یک یا دوبار حرف زدن تأثیر واقعی ایجاد نمیشه

باید مرتب حرف زد