2777
2789
عنوان

خوشبحال کسی که من زنش شم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 65 پست
چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!مگه میخوای تو کاخ سعدآباد بگیری ،دو سه میلیارد؟؟

والا ۳سال پیش برا خود من شد ۱میلیارد

عروسی تو تالار هم نبود باغ خودشون گرفتن

مهمونا هم فقط سمت همسرم بودن

۲وعده غذا و فیلمبردارو گوسفندو دی جی و اینا شد اینقد

سال پیشم دوستم گرف ۱ونیم میلیارد شده بود (تالار معمولی رفته بودن)

دیگه الان با این اوضاع حتما دوسه تومن میشه دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبخت باشیمنم همین بودمتازه مهریه هم نمیخواستمبه امید خدا همسری توی سرنوشتت قرار میگیره که ارزش شما ...

شمام از دیشب بیدارین مثل من😶🌫️یا فقط من بیدار موندم

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
والا ۳سال پیش برا خود من شد ۱میلیارد عروسی تو تالار هم نبود باغ خودشون گرفتن مهمونا هم فقط سمت همسرم ...

کجا زندگی میکنید، ؟ لندن یا پاریس؟؟؟

ریپ نزن ، با پز زیر پوستی حال نمیکنم

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

اونوقت زمانو از دست میدی ، از چیزایی که بدستشون میاری نمیتونی خوب بهره ببری، فک کن یکیش پول زیاد درا ...

میدونی با پسری سه سال در ارتباط بودم اخیرا جدا شدیم

انقدر کنارش از پیشرفت لذت میبردم

از اینکه فکرمون کلا دنبال این بود که برسه روزی که ماشین مورد علاقشو بخوره و چقدر رویا پردازی کردیم باهم اونجا فهمیدم عشق و رفاقت باهم خیلی قشنگ میشه باور کن اصلا حسرت اینکه لباس عروس نپوشیدم رو دلم نمیمونه همین که ذوق کسی که دوست دارمو بیینم یه دنیا برام قشنگه

ما کارمون باهم نشد اما خوب تجربه کردم این حسو

کجا زندگی میکنید، ؟ لندن یا پاریس؟؟؟ریپ نزن ، با پز زیر پوستی حال نمیکنم

پز چیه من سر بحث و جدل مامان و بابام عروسیم نبودن

چندتا تایپیکم دارم که عروسیم واقعا تعریف کردنی نبود چ برسه پز!

من تهرانم سمت شما قیمتا خوبه حتما

پسرا زنی ک خرج کنه رو بیشتر میپسندن

👏👏👏👏👏👏👏👏

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

دلیل اون جمله آخر همیناس.

چیزی که میخوای با دوستی، دوستی به معنای واقعی کلمه، ممکنه. یعنی تصمیمگیری برای هرچیزی از روی گفتگوهای طولانی و سبک سنگین کردن گزینهها باشه. کسی که منتظر خواستگار سنتیه باید سنتی رفتار کنه وگرنه هیچی نخواستن آدمای هیچی ندار(نه فقیر) رو طرفت میاره و. بعدم بهت طعنه میزنن که از خدات بود.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
میدونی با پسری سه سال در ارتباط بودم اخیرا جدا شدیمانقدر کنارش از پیشرفت لذت میبردماز اینکه فکرمون ک ...

تجربه هایی که دوستی اذم داره با زندگی واقعی فرق داره، اینوچون خودم تجربه کردم میگم ،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

دلیل اون جمله آخر همیناس.چیزی که میخوای با دوستی، دوستی به معنای واقعی کلمه، ممکنه. یعنی تصمیمگیری ب ...

نه نه ببین نه شرایط خاص خودمو دارم

من خودم دارم برای دکتری اقدام میکنم

چند وقت دیگه ویزام میاد

تحصیلات و موقعیت شغلی برام خیلی مهمه

اما چون سه سال با پسری بودم که باهم مسیرمون رو شروع کردیم و پیشرغت کردیم و با کوچیک ترین پیشرفت بزرگ ترین شادی دنیا رو تجربه کردیم و کلی ارزوهای بزرگ داشتیم

دیگه اینجور چیزا اصلا به چشممم نمیاد اصلا

من یه ارایش ملایم یه لباس شیک و ساده برای مراسم ازدواج کاملا خوشحالم میکنه

طلا چی ؟ اونم نمیخوای؟ اگه طلا هم نمیخوای من بیام بگیرمت 😁

از طلای ظریف و سیلور خوشم میاد که نگین داشته باشه😂 اما اونم در حد معمول

کلا ادم تجملاتی نیستم من فکر میکنم انسان با عشق سلامتی غذا و مسکن امن و خانواده خوشبخت ترین هست پس چرا سختش کنیم؟