2777
2789
عنوان

من با این مادرشوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 58 پست
@niniyar مگه درخواست گزارش زدن تاپیکمون و بی دلیل گزارش زدن تاپیک کسی ممنوع نبود؟این کاربر از سر شب ...

بهشون گفتم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

منم اوایل مادرشوهرم از این عن بازیا زیاد دراورد قهر کردم کلا تا وقتی خودش نیومد منتم رو نکشید برنگشت ...

مم ده ساله هیچ تماس تلفنی و رفت و امدی ندارم...تو جمع میدیم سلام میدادم...که الان دو ساله شوهرم هم باهاش قهره...با این حال چطور جرعت کرده یه همچین غلطی بکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بابات فقط با حرف اون حالش بد شده

بابای من تو هر بحث و دعوایی شدید فشارش میره بالا...البته بگم سابقه سکته تو خانوادشون هست...پدر و مادر بابام تو ۶۰سالگی با سکته مردن.....منم هیچ اطلاعی تا میتونم از دعوا و مرافه هامون بهشون نمیدم...اگه متوجه بشن میگم دو روزه قهر کرده رفته باغ که بیشتر از این دعوا بالا نگیره ....

ولی مادرش در حالی که هیچ اطلاعی از چندو چون کار نداشته پاشده زنگ زده...خیلی هم اصرار داره که دخترت رو یه ماه بیار خونتون پشرم نفس بکشه

الته که مادر شوهرت راست میگه چه کاری به سر شوهرت آوردی که رفته تنها تو باغ تنها خوابیدن کراهت داره خ ...

شما ازشون خبر داری؟

شوهر ایشونو میشناسی؟

میدونی توو زندگیشون چ خبره؟

چون شوهرش از خونه رفته حتما استارتر مقصره؟

از خدا ک بی خبرین چرا از انسانیت چیزی یاد نگرفتین؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بهشون گفتم

دم شما گرم

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

شما ازشون خبر داری؟شوهر ایشونو میشناسی؟میدونی توو زندگیشون چ خبره؟چون شوهرش از خونه رفته حتما استارت ...

تو هم یکی مثل اسی هستی شوهرت فقط عابر بانک میدونید

توحتما شوهرشو میشناسی که داری دفاع میکنی

از حرفایی که زد من برداشتم این بوده

تو هم یکی مثل اسی هستی شوهرت فقط عابر بانک میدونید توحتما شوهرشو میشناسی که داری دفاع میکنی از حرفای ...

من خودم شاغلم اما آره شوهرم عابر بانکمه باید واسم خرج کنه

مدافع حقوق مردا نباش جونم چیزی عایدت نمیشه

این خانوم از همسر و مادرشوهرش ناراحته زخم خورده چرا نمکی رو زخم دیگران؟

من خودم شاغلم اما آره شوهرم عابر بانکمه باید واسم خرج کنهمدافع حقوق مردا نباش جونم چیزی عایدت نمیشها ...

من مدافع نیستم میگم مشکلتون حل کن اینکه شوهرش بره تو باغ بخوابه مشکلی حل نمیشه کارش درست نیست نمیتونه مدیریت کنه

انگار فقط میخواد با جنگیدن به هدفش برسه

من مدافع نیستم میگم مشکلتون حل کن اینکه شوهرش بره تو باغ بخوابه مشکلی حل نمیشه کارش درست نیست نمیتون ...

با زبون نرم میشه همینو بیان کرد

ن با دعوا تشر اونم در برابر کسی ک خودش اون لحظه ناراحت و عصبانیه

با زبون نرم میشه همینو بیان کردن با دعوا تشر اونم در برابر کسی ک خودش اون لحظه ناراحت و عصبانیه

اخه اون جبهه گرفته بود در برار مادرشوهرش که یعنی خیلی ظالمی

در صورتی کههر کس جای مادر شوهرش بود بدتر برخورد میکرد تو خودت باشی میزاری عروست انقد بچتو ادیت کنه که تنها بره یه باغ خارج از شهر بمونه

اخه اون جبهه گرفته بود در برار مادرشوهرش که یعنی خیلی ظالمی در صورتی کههر کس جای مادر شوهرش بود بدتر ...

جبهه گرفتنش بخاطر عصبانیت بود ی جوری میخواست خودشو آروم کنه

درست هم میگه مادرشوهرش حق نداشت ب پدر استارتر زنگ بزنه

وقتی کسی ب هر دلیلی ناراحته نمیتونیم توقع داشته باشیم درست حرف بزنه یا فکر کنه

جبهه گرفتنش بخاطر عصبانیت بود ی جوری میخواست خودشو آروم کنهدرست هم میگه مادرشوهرش حق نداشت ب پدر است ...

قبول کن بد برخورد کرده با شوهرش اینا اگر مرد به مشکل مالی بخوره تمام شخصیتشو زیر سوال میبرن

الان مشکلات اقتصادی برا همه هست ولی نباید اینطور برخورد کنه مادرشوهرشم چیز بدی نگفته که فقط گفته چرا دخترت اینکارو کرده

انقد کاره این خانوم بد بوده که پدرش از ناراحتی بیمارستانی شده

شما هم زیادی نمیخواد رو حرفت پافشاری کنی کارشو نمیتونی توجیه کنی