2777
2789
عنوان

من با این مادرشوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 45 پست
اسمش روشه دیگه مادرشوهر شوهرت باید مدیریت کنه شما هم سعی کن دعواتون هرچقدر شدید. بود نه خودتون نه شو ...

@niniyar مگه درخواست گزارش زدن تاپیکمون و بی دلیل گزارش زدن تاپیک کسی ممنوع نبود؟

این کاربر از سر شب داخل صد تا تاپیک هی پیام گداشته که تاپیک منو گزارش بزنید و تا حالا ۲۰ تا تاپیکش ترکیده ولی بازم ول کن ماجرا نیست، من یکی رو که کلافه کرده

لطفا رسیدگی کنید بهش

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من بی دلیل نخواستم که گزارش بخوره

ببخشید ولی کارت قشنگ نیست خب

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببخشید ولی کارت قشنگ نیست خب

من حتما یه دلیلی داشتمم که گفتم گزارش بزنین من مزاحم نشدم همونقدر که خواستم گزارش بزنین همونقدرم تو تاپیک ها شرکت کردم

کار شما هم قشنگ نیس گزارش زدی. من کاربریمو دوست دارم

😔😔😔💔💔فقط کمک خواستم 😔😔😔

اسمش روشه دیگه مادرشوهر شوهرت باید مدیریت کنه شما هم سعی کن دعواتون هرچقدر شدید. بود نه خودتون نه شو ...

گزارش زدم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

مرسی ازت🙏😔

خواهش

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

من حتما یه دلیلی داشتمم که گفتم گزارش بزنین من مزاحم نشدم همونقدر که خواستم گزارش بزنین همونقدرم تو ...

برای ما ایجاد مزاحمت کردی و کارت خلاف قانون بوده دیگه .

من اگه مزاحم شما شدم شرمنده 🙏واقعا اصلا حالم خوب نیست حوصله بحث کردن ندارم

خواهش میکنم عزیزم منم باهات بحثی ندارم ولی اگه خودم و دوستام دیدیم شرمنده که نی نی یار برات تگ میکنیم .

گلم میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنی

سلام گزارش دادن ممنوع هست در روزهای زوج ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲ ۱۴ الی ۱۵ لینک ارسال کنید براتون پاک میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت