2777
2789
عنوان

مشکل ریه

60 بازدید | 4 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

ممکنه کسی اگه مشکل مشابه من رو داره بهم کمک کنه

من هفت ماه پیش یه شب عصبی شدم سرفم گرفت

از یه ساال قبلشم تنگی نفس و گلو درد داشتم فکر میکردم از فشار روحی دنبالش نمیرفتم و هرشب بیدار میموندم چون نمیتونستم وقتی دراز میکشم نفس بکشم

چهار ماهه پیش دکتر مختصص ریه میرم اول دارو داد بعد یک یا دوماه گفت باید ده روزه یا دوهفته ای سرفه هات خوب میشد

اما من چهارماهه که دارو اسپری مصرف میکنم

فقط سرفه هام عمیق شد توسط داروها و یه خون خفیفی از گلوم خارج میشد

اما همچنان سرفه میکنم و تا صبح نمیتونم بخوابم

دوبار سی تی اسکن دادم و ازمایشام اوکی بودن

الان گفته برو برونکوسکپی میشه راهنماییم کنید

چیکار کنم کسی مشکل منو داشته

اگرم که نداشتید ممنون میشم دعا کنید خوب بشم

ممنون ازتون

ی خانومی این مشکل شمارو بعد از عمل دیسک ستون فقرات پیدا کرده بود الان مجبور بود از ی دستگاه استفاده میکرد شبا تنگی نفس سراغش میومد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی خانومی این مشکل شمارو بعد از عمل دیسک ستون فقرات پیدا کرده بود الان مجبور بود از ی دستگاه استفاده ...

من شهریور عصب پامبرید همش سرفه داشتم تو اتاق عمل مجبور شدن یه سری داروبزنن که قطع بشه بعد عمل یه هفته سرفه نداشتم و باز شذوع شد سرفه هام،همونجا گفتن باید متخصص ریه چکت کنه و انگاربه زور بیهوش کردن،میدونی قبل این چهار ماه هم یه دکتر دیگه درمانو شروع کرد ولی گفت مشکل از معدته یه سری دارو داد اسید معدم کمتر بشه چون همش میاد تو گلوم و میسوزونه خیلی اذیت میکنه،ولی اونم بعد یه مدت دید باز تنگی نفس دارم گفت متخصص ریه ببینتت که پام برید

عزیزم نگران نباش این به احتمال زیاد یه مشگل عصبی هست یه مدت باید زمان بگذره توقع زیاد از حد توانت از خودت نداشته باش کارهایی رو که بهت استرس میده به دیگران واگذار کن لیموشیرین خیلی برا ریه خوبه من خودم وقتی ریه اذیتم کنه لیموشیرین میخورنم یه مدت کوتاهی هم جلو بخاری برقی خودمو گرم میکنم خیلی بهتر میشم این بیشتر شبیه علایم پانیک هست سعی کن تنها نباشی توقع زیاد هرحد ازخودت نداشته باش به مدت بگذره کاملا رفع میشه.

عزیزم نگران نباش این به احتمال زیاد یه مشگل عصبی هست یه مدت باید زمان بگذره توقع زیاد از حد توانت از ...

اخه الان هفت ماهه البته قبل اونم تنگی نفس داشتم

من اکثرا صبحا میخوابم

فکر کن نمیتونم اسفند دود کنم یا عطرادکلن بزنم

یا سبزی پاک کنم که عطر دارن

یا غذای سرخکردنی درست کنم

انقدر سرفه میکنم که....