2777
2789
عنوان

شوهرم پرده ی گوشم پاره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 36 پست
نمیتونی پیش کسی بذاری؟همسرت یا خانواده ات یا دوستی آشنایی

همسرم ک قهرم با کسی هم نمیمونه تو خونه بیرون هم خیلی سرده من چند سال پیش رفتم پزشک قانونی خیلی معطلی داره مراحلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نمیتونم برم اصلا پسرم واینمیسته تو مطب و اینا هم نمیاد جیغ میزنه

وا شوهرت نگه داره تو برو دکتر

یا تو خونه بچه رو نگه داره یا بیاد دم مطب تو ماشین بشینه با بچه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
همسرم ک قهرم با کسی هم نمیمونه تو خونه بیرون هم خیلی سرده من چند سال پیش رفتم پزشک قانونی خیلی معطلی ...

هر وقت اشتی کردی بذار پیشش

پزشک عمومی برو چک کنه

اصلا در عجبم بعد این همه مدت نرفتی

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اگه میخای خدا انتقامتو بگیره بسپار به خدا و دیگه هی پیگیر و منتظر نباش که خدا امروز انتقامتو مبگیره یا فردا.. یعنی من شنیدم قانون اینه بسپاری به خدا انتقامتو بگیره و به قدرت خدا ایمان داشته باشی و پیگیری نکنی

الهی عزیزممممآخ به خدا خواهر دلم واست گرفتدکتر نمیری؟

ن عزیزم اون چند سال پیش سه تا دکتر رفتم دکترا میگفتم صدا چکش و اینا میده نمیفهمیدن اصلا خود ب خود بعد یک سال خوب شد

چقد ما زن ها بعضی وقتا بی پناه میشیممنم یه بار بچه بغلم بود چنان بهم حمله کرد خودم و بچه باهم افتادی ...

اینقد موهام گرفت منو کشوند رو زمین اینقد لگد زد پسرمم فقط جیغ میزد خیلی ترسیده بود منم خیلی چیزی سمتش پرت کرد اما اون هیچکارش نشد

ن نمیتونم برم اصلا پسرم واینمیسته تو مطب و اینا هم نمیاد جیغ میزنه

بچه رو بذار پیشش خودت برو دکتر حتما برو و از دکتر هم نامه بگیر که بخاطر ضربه اینطور شده

ان شاءالله همین فردا تقاص کارشو پس بده یکی همینطوری یه سیلی محکمممم بزنه تو گوشش

وا شوهرت نگه داره تو برو دکتریا تو خونه بچه رو نگه داره یا بیاد دم مطب تو ماشین بشینه با بچه

با شوهرم ک قهرم اصلا سوار ماشینش نمیشم اونم باهام حرف نمیزنه ک بخاد ببره پسرمم دو سال و نیمشه تنها بدون من نمیمونه خونه

اینقد موهام گرفت منو کشوند رو زمین اینقد لگد زد پسرمم فقط جیغ میزد خیلی ترسیده بود منم خیلی چیزی سمت ...

💔💔💔 خدا لعنت کنه آدم ظالمو

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........