2777
2789
عنوان

بچها به دادم برسید بیچاره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها اگه بخوام انلاین شکایتمو ثبت کنمکسی متوجه میشه؟ زیر سن قانونیم ۱۸سالم نشده واقعا دوس ندارم خونو ...

من یبار برای مزاحم تلفنی شکایت انلاین ثبت کردم گفتن به ما مربوط نیس

حالا توهم شکایتتو ثبت کن ببین چی میگن

من یبار برای مزاحم تلفنی شکایت انلاین ثبت کردم گفتن به ما مربوط نیس حالا توهم شکایتتو ثبت کن ببین چی ...

ولی کاری انجام نمیدن

قبلا شنیده بودم برا همین عکسای پخش شده میگفتن ب ما مربوط نیس خودتون نباید عکستونو منتشر میکردین

چرا به خانوادت نمیگی. به مادرت بگو یا خواهرت باهم فردا برید از طرف شکایت کنید بلاخره هرچی باشی بچشون ...

درست میگی اما واقعا نمیتونم بگم

چون اول از همه خودم قضاوت میشم بعدش معلوم نیس چه اتفاقی برام بیوفته 💔... خونوادم خودم میشناسم

ولی کاری انجام نمیدنقبلا شنیده بودم برا همین عکسای پخش شده میگفتن ب ما مربوط نیس خودتون نباید عکستون ...

نه اینطور نمیگن فقط کافیه شکایت کنی به فتا

من دوستم یکی پیج زده بود عکس دوستمو با لباس زیر گذاشته بود پروف فتا به غلط کردن انداختش

درست میگی اما واقعا نمیتونم بگمچون اول از همه خودم قضاوت میشم بعدش معلوم نیس چه اتفاقی برام بیوفته � ...

میفهممت منم خانوادم همین شکلی بودن .ولی خب با هیچکدوم راحت نیستی؟ طرف ببینه یکی پشتته همچین غلطی نمیکنه .بازم هرجور راحتی ولی نترس از شکایت تو کاری نکردی