2777
2789
عنوان

غذاي خوشمزه

324 بازدید | 16 پست

كسي غذاي خوشمزه تركيه و چيني بلده ، دستورشو كامل بگه ، بگم من اصلا غذاي دريايي دوست ندارم، پر هزينه هم نباشه، خيلي دوست دارم تنوع غذايي داشته باشم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیده و لهمعجون هم ترکی هست

تقریبا مشابه پیتزا یه خمیر هست روش گوشت چرخ کرده و سایر چیز میزا ولی چربببببب

کومپیر 

یه سیب زمینی تنوری بزرگ هست با انواع سالاد وسطش

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

رستوران چینی من زیاد رفتم ولی کلا فقط تو بخش دریاییش حال کردم چیزای دیگش رو اصلا خوشم نیومده

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
پيتزا سبزيجات عزيز غير از غذاي دريايي مكه چي هست غذاش؟ يه بار تو فيلم ديدم بيشتر دلمه و هويج بود

لوازمش فکر نکنم ایران پیدا بشه

من یه دفعه یه نوع رشته شناور تو آب خوردم کنار غذا اسمش* رحمن* بود که اصلا خوشم نیومد

یه جور نودل خوردم که اول ابپز شده بود بعد با جوانه گندم کمی سرخ شده بود و بسیار بی مزه بود روشم گوشت اردک سوخاری بود

یه سری چیز میز گیاهی بود تو اون رستوران(اسامیشو یادم نیس) که حالت بوفه خودت انتخاب میکردی کدوما رو میخوای و در اخر برابر با وزن غذا هزینه میکردی. ما 5نفر بودیم هر کی هر چیزی سفارش داد در اخر نخورد !!!!! کلا با مذاق ما زیاد خوش نمیاد!!!!!

بعد از اون دیگه هر دفعه رفتم رستوران چینی فقط میگو و ماهی ورداشتم!!!!

سوشی هم ماهی خام هست لای یه مقدار برنج که یه نوع برگ خاص هست دورش پیچیدن باید بزنی تو سویا سس و بخوری اونم با 2 عدد چوب!

در حد دو سه تا خوبه ولی وعده غذایی من پیشنهادش نمیکنم!!!!!!