2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده حالم بده

508 بازدید | 40 پست

دو شب پیش ، خیلی عادی مثل همیشه اومد خونه تازه بوسم کرد بعد آخر شب رابطه داشتیم بعد چایی میخواستم بیارم دیدم خوابش برده ولی گوشیش تو دستش تو حالت چت ،( همیشهگوشیش رمز داشت هیچ وقتم به من نمیگفت و اصلا نمیذاشت از کنار گوشیش رد شم)همیشه شک داشتم ولی قبول نمیکردم،خلاصه دیدم تو صفحه چت تلگرام با یه دخترس خوندم خوندم تا عکساشون دیدم ،دوست شوهرمم بود ، اون چند وقته طلاق گرفته .

منم اصلا از خود بی خود شدم با لگد داد هوار بیدارش کردم هول کرده بود میگفت نه نه فتوشاپهه

💙

بهد دید نه من کوتاه نمیام گفتم فردا میری طلاقم میدی نمیخوام ریختتو ببینم ، گفت توروخدا گوه خوردم غلط کردم نشست ه التماس و گریه کردن گفت غلط کرد علی گولم زد منم فقط داد میزدم ،گفت توروخدا یه فرصت بده بخاطر بچه من تا عمر دارم نوکریتو میکنم توروخدا ،خیلی التماس کرد

فرداش اومد گفت هرچی دارم میزنم به نامت همه چیم برای تو گردنم زیر تیغ تو فقط آبرو داری کن

💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهد دید نه من کوتاه نمیام گفتم فردا میری طلاقم میدی نمیخوام ریختتو ببینم ، گفت توروخدا گوه خوردم غلط ...

اگه اینطوری میگه صبر کن همچیو بزنه به نامت پس

خدایا نشدهم حرفی نیست میدونم هیچوقت بدمو نمیخوای❤️

بهد دید نه من کوتاه نمیام گفتم فردا میری طلاقم میدی نمیخوام ریختتو ببینم ، گفت توروخدا گوه خوردم غلط ...

گفت ابرو داری کن ؟

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز