2777
2789
عنوان

😦بجز طلا چی خوبه برای سرمایه

| مشاهده متن کامل بحث + 6993 بازدید | 208 پست
واقعا چقدر میشه مگه ؟

واقعا معلوم نیست ولی پیش بینی کردن که چون قرار خیلی کاربردی بشه تا، دو سال دیگ سودهای خیلی خوبی میده من اول فک کردم مافیای بازار یه چیزی میگن بعد دیدم واقعا همینه و داره زودتر از چیزی که، گفتن روندش صعودی میشه

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
اره من ماهانه فقط دو میلیون میتونم پس انداز کنم ولی با این شرایط پولم بی ارزشه انگار هیچی پس انداز ن ...

میلی نصب کن اونجا طلا بخر من خیلی وقت خرید فروش کردم کاملا اعتماد دارم ماه پیش ۶ ریختم الان شده ۸۶۰۰

خیالت از دزدم راحت.جمع شد تبدیل کن طلا فیزیکی

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقره بخرمن برج چهار هفت کیلو شمش نقره خریدمالان شدید صعودی هس

ببخشید چندتا سوال ازتون داشتم .برج هفت کیلویی چند خریدید الان چنده ؟ موقع فروش چنددرصد کم میکنن ؟ و اینکه به صورت حضوری خریدید یاپیج اینستا؟

نقره چه برندی

اینو دیگه نمیدونم عزیزم نمیتونم اینقد دقیق راهنمایی کنمت چون خودم هنوز خرید نزدم ولی همسرم قراره برا ماه بعد خرید بزنه بهش گفتم و به توافق رسیدیم پرس و جو میخاد، از بازاریاب بپرسی بهتره فقط شمش بگیر ساچمه نخر

بعید نیست هرچیز ممکنه نفت هم طلای سیاه ارزشش همیشه حفظ و صعودی ولی طلا این اواخر داستان های خودشو دا ...

خب نگاه کن نفت بره بالا همین گوشی تو دستت گرون میشه مواد خوراکی گرون میشن چون با یه سری چیزاشون با نفت درست میشه حمل نقل هم گرون میشه کلا نفت مثل نون شب واجبه ولی طلا موقتی هست و قرار نیست ادامه داشته باشه سیاست مدارا سود خودشون رو کردن و قرار مثل بیت کوین سر مردم بدجور کلاه

مثلا چه موقع قرار طلا بره بالا شاید یک سال دیگه! خب فرض کن طرف خونش رو فروخته به فکر سود یک سال یا شاید دو سال باید صبر کنه تا طلاش دوباره ارزش پیدا کنه

اصن میدونی چیه؟ بیخال دنیا همین که ادم سلامت باشه و زندگی سالمی داشته باشه کافیه

خب نگاه کن نفت بره بالا همین گوشی تو دستت گرون میشه مواد خوراکی گرون میشن چون با یه سری چیزاشون با ن ...

چه کنیم. به نظرت سال جدید ملک میکشه بالا یا اونم همچنان ثابت؟

قیمت نقره امروز یکم دی ماه ۱۴۰۴

شمش نقره ۱۰۰۰گرمی ۳۳۰،۰۰،۰۰۰ شمش نقره ۵۰۰ گرمی ۱۶۷،۵۰۰،۰۰۰ شمش نقره ۲۵۰ گرمی ایرانی ۸۹،۰۰۰،۰۰۰

شمش نقره ۱۰۰ گرمی ایرانی ۴۵،۰۰۰،۰۰۰

شمش۵۰ گرمی ندیر ۱۹،۵۰۰،۰۰۰

یک اونسی(۳۱.۵)گرم ۲۳،۰۰۰،۰۰۰

شمش ۲۰گرمی ۱۰.۱۰۰.۰۰۰

ساچمه نقره ایرانی ۳۱۰،۰۰۰

ساچمه نقره خارجی گرمی ۳۱۵،۰۰۰ هزارتومان

دلار ۱۳۲،۷۰۰ هزارتومان

انس جهانی نقره ۶۹.۰۰ دلار

انس جهانی طلا ۴۴۱۴ دلار

جهت سفارش و دیدن نمونه اجناس به پیج اینستاگرام ما به آدرس مراجعه نمایید

آدرس پیج رو پاک کردم نگن داری تبلیغ میکنی 😂😂