پانتیز مدیر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1389 عنوان قشنگترین شعری که دیدیدین | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 40 پست قشنگترین شعری که دیدین چی بوده خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️ 1404/10/02 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssaeedd عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 333 سخت دل دادی به ما و ساده دل برداشتیدل بریدنهات حکمت داشت دلبر داشتیاز دله من تا لب تو راه چندانی نبودمن که شعر تازه میگفتمتو از برداشتی
عجله عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 931 خاک من زنده به هوای لب توست:) دل به دریا زده ای. پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده راه خراب است نرو...
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1389 گاهی گمان نمی کنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود، که نمیشود، که نمیشودگاهی بساط عیش خودش جور میشودگاهی دگر ... همش حق بوووود🥲👌 خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
detect عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 2312 گاهی گمان نمی کنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود، که نمیشود، که نمیشودگاهی بساط عیش خودش جور میشودگاهی دگر ... با احترام به سلیقه شماو جدا از معنیش که خوبهخیلی از این به اصطلاح شما شعر بدم میادنه قافیه داره نه وزن نه ردیفطرف فقط هرچی دلش خواسته ردیف کرده پشت سر هماینا رو به عنوان شعر مطرح کردن ، توهین به ادبیات فاخر ماست
زهراgh عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 829 با احترام به سلیقه شماو جدا از معنیش که خوبهخیلی از این به اصطلاح شما شعر بدم میادنه قافیه داره نه و ... عزیزم شعر قیصر امین پور از شاعران بزرگ ایران هست و جزئی از ادبیات کشورالبته که نظرات متفاوته🫶
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1389 زخم تبرت مانده ولی جای شکایت شادم که نگه داشته ام از تو نشانه قشنگ بود✨ خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
نوزاد_طبیعت عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 3158 با احترام به سلیقه شماو جدا از معنیش که خوبهخیلی از این به اصطلاح شما شعر بدم میادنه قافیه داره نه و ... خب این شعر نو هست و با شعر سنتی کاملا متفاوت ولی اونو نقض نمیکنه هر کدوم مخاطب خودشو داره 🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید
نوزاد_طبیعت عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 3158 چون تشنه بسوخت در بیابانچه فایده گر جهان فرات استسعدی 🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید
detect عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 2312 عزیزم شعر قیصر امین پور از شاعران بزرگ ایران هست و جزئی از ادبیات کشورالبته که نظرات متفاوته🫶 جدا انقدر ضعیفه که فکر نمی کردم مال قیصر امین پور باشه!البته شاعر درباریه دیگه ... بعید نبوده ازش
detect عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 2312 خب این شعر نو هست و با شعر سنتی کاملا متفاوت ولی اونو نقض نمیکنه هر کدوم مخاطب خودشو داره آحه وزن شعر نو هم ندارهمن واقعا فکر نمی کردم مال قیصر امین پور باشه
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1389 چه تاپیک قشنگی بیکار بودم یهو به ذهنم اومد😅 خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1389 سخت دل دادی به ما و ساده دل برداشتیدل بریدنهات حکمت داشت دلبر داشتیاز دله من تا لب تو راه چندانی نبو ... قشنگ بود 🥹 خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
abolfazlstar عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 455 عاشق آن نیست که هر دم طلب یار کند عاشق آن است که دل را حرم یار کند #اللهم عجل لولیک فرج
نوزاد_طبیعت عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 3158 آحه وزن شعر نو هم ندارهمن واقعا فکر نمی کردم مال قیصر امین پور باشه باز شعر های جدید تر که به دکلمه شبیه شعر موج نو هستمن خودم طرفدارش نیستم ولی شهدای قیصر امین پور باز خوبه 🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید
detect عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 2312 عزیزم شعر قیصر امین پور از شاعران بزرگ ایران هست و جزئی از ادبیات کشورالبته که نظرات متفاوته🫶 الان رفتم سرچ کردمخانواده قیصر امین پور گردن نگرفتن شعر روو منتقدین هم شعر ضعیفی می دونن این رو