2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک لدفا

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

استارتر من یه بار عکس خودت و دیدم، شبیه عکس پروفایلتی، خیلی زیبایی. یادت باشه بهت گفتم شبیه روس ها ه ...

مرسی عزیزم❤️من مجردم

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

یاد اون اهنگه افتادم که میگفت دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😂😂😂منتها الان برعکسش شده

بر منکرش لعنت،😂

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

شما واسه خودت 1000 تا اضافه کن مرررررررد 🤣🤣🤣

چشششششم

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

صد بدون ۱😂

فکککککک نکنما😂😂

ببین تو سایت چقدر دوستمون دارن

باور نمیکنم😂🔪منو یادت میاد؟آیدای شاملوام👀😂

ااااا اره من اینو یادم 😂😂شوهر پولدار خوش اخلاق میخواست

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

😐هوم؟؟

مگه شما کاربر ایدای شاملو نیستی یک بار در مورد ازدواج حرف شد گفتی دوست داری شوهر پولدار خوش اخلاق همه چی تموم گیرت بیاد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مگه شما کاربر ایدای شاملو نیستی یک بار در مورد ازدواج حرف شد گفتی دوست داری شوهر پولدار خوش اخلاق هم ...

ارهه

ولی الان عاشق یکی شدم

فعععک نکنم همه چی تموم باشه

حتی طرف اصن نمیدونه من ازش خوشم میاد

نمیتونمم برم جلو اعتراف کنم

نمیدونم چیکار کنم

ارههولی الان عاشق یکی شدمفعععک نکنم همه چی تموم باشهحتی طرف اصن نمیدونه من ازش خوشم میادنمیتونمم برم ...

الهی انشالله عشق دوطرفه بشه

الان بگو آقا پولدار هستن معیارها تو داره