2777
2789
عنوان

بمیرم براش نذاشتم دستمو بگیره

430 بازدید | 33 پست

عید فطر عقدمونه الان محرم نیستیم ما صیغه نداریم کلا امشب تو ماشین دستشو آورد جلو گفت میشه دستت رو بگیرم گفتم نه لطفا گفت حتی یک انگشت ؟ گفتم بزار به وقتش

خیلی بهش ابراز محبت میکنما ولی خب من مذهبیم اونم اهل نماز و روزه ولی میگه من و تو مال همیم دیگه

ولی دلم کباب شد براش شب بهش پیام دادم ببخش امشب دستتو نگرفتم ولی مطمئن باش تا ابد رهاش نمیکنم

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم قسمت رو میچشی هم معجزه رو می بینی تجربه ۶ ساله من ........

خب هرکس اعتقادات خودشو داره

ولی اخه یه دست بود دیگه😂🥲

و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷 ممکنه صدتا مشکل واستون پیش بیاد، ممکنه بارها با هم دعوا کنین و حتی مقطعی از هم متنفر بشین. فقط یه نصیحت بهتون میکنم هیچوقت نه همدیگه رو تحقیر نکنین و نه حرمت همدیگه رو بشکنین. رابطه ای که حرمتش از بین رفته یه رابطه ی تمام شدست🩵 قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه رو خوشحال کنیم ، قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه با ما دوست باشن ❣️ نادیده بگیر هرکسی رو که شایسته توجه نیست🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

چقدر خوشم اومد ازتون باریکالله

ادم باید به حد و مرزای خودش احترام بزاره

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

باز خوبه عقدین اجازه گرفتهبعضیا دیت اول میخوان طرفو بخورن

میگه عقد نیستیم

مگه میشه تو عقد دست همو نگیرن😑😬

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

خب هرکس اعتقادات خودشو داره ولی اخه یه دست بود دیگه😂🥲

آره میدونم ولی میخوام تو ذهنش یک دختر مرزبندی شده بمونم و دست نیافتنی تا عقد

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم قسمت رو میچشی هم معجزه رو می بینی تجربه ۶ ساله من ........

کاش اجازه میدادی

اتفاقا خوبه که اجازه نداد

اینجوری براش با ارزش تر میشه و بیشتر سعی میکنه برا بدست اوردنش و زود تر عروسی کردن باهاش

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!