گلابی_پلاسیده مدیر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 7142 عنوان عکس مرد | مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 60 پست به قیافش چند میدید ز چهره توان دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون 1404/10/02 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2061 اسی اگه قرار شد دوباره بذاری لایک کن به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا
tanhamkhoda عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 2549 لایک لدفا اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀
گلابی_پلاسیده مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 7142 استارتر من یه بار عکس خودت و دیدم، شبیه عکس پروفایلتی، خیلی زیبایی. یادت باشه بهت گفتم شبیه روس ها ه ... مرسی عزیزم❤️من مجردم ز چهره توان دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10091 فعععععک نکنم باور کن کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10091 یاد اون اهنگه افتادم که میگفت دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😂😂😂منتها الان برعکسش شده بر منکرش لعنت،😂 کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10091 شما واسه خودت 1000 تا اضافه کن مرررررررد 🤣🤣🤣 چشششششم کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10091 قیاسی تو جهان موازی 😂😂😂 کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10091 صد بدون ۱😂 فکککککک نکنما😂😂ببین تو سایت چقدر دوستمون دارن کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31627 باور نمیکنم😂🔪منو یادت میاد؟آیدای شاملوام👀😂 ااااا اره من اینو یادم 😂😂شوهر پولدار خوش اخلاق میخواست من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
_نبات عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 3539 ااااا اره من اینو یادم 😂😂شوهر پولدار خوش اخلاق میخواست 😐هوم؟؟
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31627 😐هوم؟؟ مگه شما کاربر ایدای شاملو نیستی یک بار در مورد ازدواج حرف شد گفتی دوست داری شوهر پولدار خوش اخلاق همه چی تموم گیرت بیاد من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
_نبات عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 3539 مگه شما کاربر ایدای شاملو نیستی یک بار در مورد ازدواج حرف شد گفتی دوست داری شوهر پولدار خوش اخلاق هم ... ارههولی الان عاشق یکی شدمفعععک نکنم همه چی تموم باشهحتی طرف اصن نمیدونه من ازش خوشم میادنمیتونمم برم جلو اعتراف کنمنمیدونم چیکار کنم
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31627 ارههولی الان عاشق یکی شدمفعععک نکنم همه چی تموم باشهحتی طرف اصن نمیدونه من ازش خوشم میادنمیتونمم برم ... الهی انشالله عشق دوطرفه بشه الان بگو آقا پولدار هستن معیارها تو داره من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم