saratorkashvand مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 753 عنوان بیگ بنگ فراهانی چطوره کنکوریا 38 بازدید | 6 پست اگه کسی میدونه بگه لطفاً مرسی آهای تویي که داري امضاي منو ميخوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥 دیروز | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saratorkashvand مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 753 بیگ بنگ کدوم بود همون نکته تست بود یا چی آره از دی ماه شروع میشه مثل اینکه آهای تویي که داري امضاي منو ميخوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 2761 آره از دی ماه شروع میشه مثل اینکه من پارسال یکمشو خواستم ببینم امسالم سالیانه میبینم شروع از تیرببین واقعا نکته تستش عاااالیهفقط اسمش نکته تسته وگرنه واقعا همه چیو میگه و هیچ اتلاف وقتی هم نداره
saratorkashvand مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 753 من پارسال یکمشو خواستم ببینم امسالم سالیانه میبینم شروع از تیرببین واقعا نکته تستش عاااالیهفقط اسمش ... مرسیییمن پشت کنکورماز کلاس سالیانه خیلی عقبم نمیرسم دیگهپس همون نکته و تست دی رو ببینم خوبه ؟( بنظرتون اگه نکته و تست دی پارسال رو تا اسفند تموم کنم و از اسفند هم نکته و تست اسفند امسال رو ببینم نتیجه میگیرم؟ ) آهای تویي که داري امضاي منو ميخوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 2761 مرسیییمن پشت کنکورماز کلاس سالیانه خیلی عقبم نمیرسم دیگهپس همون نکته و تست دی رو ببینم خوبه ؟( بنظرت ... دوتا دوره نبین وقت تلف کردنهنکته تست اسفندو پیشنهاد نمیکنم دیگه خیلی خلاصع میشههمون نکته تست دی ماهو ببینی عالیه همینو ببین بقیه وقتتو برو تست بزن دیگه لازم نیس اسفندو ببینی
saratorkashvand مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 753 دوتا دوره نبین وقت تلف کردنهنکته تست اسفندو پیشنهاد نمیکنم دیگه خیلی خلاصع میشههمون نکته تست دی ماهو ... باشه مرسی عزیزم❤️ آهای تویي که داري امضاي منو ميخوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥