2777
2789
عنوان

خبر بد

179 بازدید | 12 پست

خانوما من خبر فوت یکی از اشناها رو شنیدم اصلا رفت امد نداشتیم باهاشون ولی چون پسرجوون بوو از صبحه تو فکرشمو گریه میکنم،الکی رفتم بیرون یک ساعت بعد ژله بستنی درست کردم بعدش فطیر درست کردم شامم گذاشتم ولی بازم دلم اشوبه چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبر مرگ حال آدمو بد میکنه خصوصا جوون باشه خداست بیامرزه براش فاتحه بخون قرآن بخون آروم میشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من وقتی نوجون بودم میرفتم خونه داداشم. بعد اینا ی پسر نوجون همسایه داشتن. کلا ی پسر داشت دوتا نمیدونم دختر گذشت سالهای سال دیروز دیدم یکی استوری گذشته عکس ی پسر جوون گفتم خدایا من اینو کجا دیدم. چقد چهره اش اشناست. نگو این همون پسره بود😔

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
ژله بستی رو چطور درست کردی خوشمزه میشه ؟

ژله توت فرنگی رو درست کردم گرفت

بعد ژله الوورا رو با یک لیوان اب جوش و ی بستنی لیوانی وانیلی حدودا ۳ دقیقه قاطی کردم

بعو ریختم رو ژله ی توت فرنگی

هواست باشه ژله الوررا و بستنی کمی سرد شه بعد بریزی رو توت فرنگی

ژله توت فرنگی رو درست کردم گرفتبعد ژله الوورا رو با یک لیوان اب جوش و ی بستنی لیوانی وانیلی حدودا ۳ ...

وااای مرسی قشنگم

خیلی ممنون

برای فامیلتون فاتحه میخونم

خدا رحمتش کنه

بهشت جایگاهش باشه

در آرامش باشه

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم