2821
2789
عنوان

فرار کردم🥲

335 بازدید | 14 پست

خونمون نشسته بودیم، مامانم از سر کار اومد، چای هنوز حاضر نبود، بعد همین شد بهانه ای واسش که سر منو و خواهرم غر غر کنه

خیلی خیلی حرف و در همه ی حرفاش فقط به من توهین میکرد

بابامم تازه از سر کار اومده بود، و بهمون گفت چیزی نگیم تا خودش آروم بشه

من لام تا کام حرف نمیزدیم، فقط یه گوشه نشسته بودم

که خواهرم گفت از چرا همش به من میگی به اون یکی بگو، مامانم گفت اون ف. ا. ح. ش. ه. و ج. ن. د. س

من با اون حرفی ندارم

😭😭😭😭

بعد من دیگ نتونستم جلو خودمو بگیرم گفتم ف. ا. ح. شه. هفت جد و آبادته دفعه ی آخرت باشه به من این جور چیزا میگی و همینجوریگریم گرفته بود و نفسمم بالا نمیومد وقتی داشتم حرف میزدم

که یهو دیدم بابام از جاش بلند شد حمله کرد سمت من که من بدو رفتم حیاط بدون پوشیدن کفش فقط یه چادر انداختم و از در رفتم بیرونـ

و رفتم خونه بغلیمون خونه ی عموم

یذره منتظر موندم برن و بعد رفتم خونه🥲

واقعا من چه گناهی کردم چرا مامانم اینقدر با من بده همش باهام دعوا داره دیگ دیوونم کرده،

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خسته بوده فشار اقتصادی بالاس

توقع داشته مثلا چایی آماده باشه

باباتم رو مادرت حساسه ، سکوت میکردی کار شما هم زشت بود

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

ببین گلم رفتار مادرت خیلی اشتباهه و اصلا نمیشه توجیحش کرد ولی خب آدم از سرکار میاد خستگی و هزار جور مشکل دیگه آستانه صبرش رو کم میکنه گاهی شاید رفتاری که نباید رو انجام میده

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

تو خونه همکاری کنید.

منم از سرکار خسته گشنه بیام ببینم بچم همکاری نمیکنه .دیونه میشم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

وای چه حرفای زشتی اونم یه مادربه دخترخودبگه..بدترازاون باباتم پشت مادرته🙁

ولی شماهم اشتباه کردی خوب میبینی مامان بابات بیرونن ..خسته کوفته میان خونه ..لااقل یه چایی دم میکردی میزاشتی جلوشون دخترخوب..اوناهم ازتو انتظاردارن.

جواب نده قهر کن برو تو اتاق

فرارم فایده نداره اونا ک تغییر نمیکنن

شاید مامانت ی توقعاتی داره ک انجام نمیدی

ولی دلیلم نمیشه توهینای بد کنه

فقط قهر کن همین

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

وای چه حرفای زشتی اونم یه مادربه دخترخودبگه..بدترازاون باباتم پشت مادرته🙁ولی شماهم اشتباه کردی خوب ...

بخدا همیشه چایو ناهرش امادس

همین دیروز چای یادمون رفت

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

درسته مادرت حرف بدی زده ولی دیگه نباید این حرف رو بهش میزدی مادر ها یک چیزی میگن بعد خیلی پشیمون میشن درسته تو هم حق داری ولی یک جایی آدم کم میاره به اشتباه سر بقیه خالی میکنه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
2824
2823
2791
2779
2792