ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم شما که دیگه جدا شدی کم کم رابطه رو کم کن باهاش به بهونه های مختلف یه بار بگو بازارم یه بار بگو دخترم رو بردم کلاس که دیگه ولت کنه اههههه چقدر چسبه
روابط رو خراب میکنی تا از حالت تعادل بیان بیرون.........
همه چی به اندازه
تو اندازه نگه نمیداری
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
اون میدونه تو بهش هم برای همفکری و هم به خاطر دخترت نیاز داری سوء استفاده میکنه ... تو هم خودت رو خونه ش رو به صرف شام یا ناهار دعوت کن موقع بیرون رفتن یکبار کیف پول و کارتهات رو نبر تا مجبور بشه حساب بکنه ... واکنشش بهت نشان میده که آیا واقعاً دوسته یا فقط یک فرصتطلب. چه کسی از دوستی با یکی مثل تو بدش میاد ... نزار بقیه از غم و احساس تنهاییت سوءاستفاده کنن و نقطه ضعف به کسی نده ... رندی و زرنگی طرف رو فهمیدی چون میترسی از دستش بدی فقط خودخوری میکنی
الکی بگو پول هام رو طلا کردم، ماشین ثبتنام کردم، یک چیزی اینجوری بگو. بعد بگو دیگه یک مدت خیلی کم پول هستم و باید قسط بدم. ظاهرا بچه زرنگه. همه چیه مالیت و بهش نگو دیگه. اگر گفت رستوران مثلا بگو من الان شرایطم فرق کرده برام مقدور نیست اونجا هزینه هاش بالاست