2777
2789
عنوان

دوستم خستم کرده دیگه

927 بازدید | 16 پست

هی خودشو مهمون میکنه

بیرون

خونم

بیرون میریم ۹۹درصد مواقع من حساب کردم

خونه هم خودشو دعوت میکنه بصرف شام

دوستم یه حرفه ای داره و بنابر اون حرفه اش تو مشکلی که دارم خیلی کمک و راهنماییم میکنه وبرام وقت میزاره

ولی دیگه انقد هزینه کردم براش عوضش چند برابر درومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما که دیگه جدا شدی کم کم رابطه رو کم کن باهاش به بهونه های مختلف یه بار بگو بازارم یه بار بگو ...

نمیخوام قطع رابطه کنم

دختر خوبیه ؛ دخترمم با دختراش خوبه ارتباطشون، خودشم به درد بخوره

من اصلا خسیس نیستم، اتفاقا همش دنبال فرصتم محبتاشو جبران کنم

فقط شورشو درآورده دیگه ؛ خیلی چتره

اشتباه خودت بود

از اول خودت این کار رو کردی

روابط رو خراب میکنی تا از حالت تعادل بیان بیرون.........

همه چی به اندازه

تو اندازه نگه نمیداری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اون میدونه تو بهش هم برای همفکری و هم به خاطر دخترت نیاز داری سوء استفاده میکنه ... تو هم خودت رو خونه ش رو به صرف شام یا ناهار دعوت کن موقع بیرون رفتن یکبار کیف پول و کارتهات رو نبر تا مجبور بشه حساب بکنه ... واکنشش بهت نشان میده که آیا واقعاً دوسته یا فقط یک فرصتطلب. چه کسی از دوستی با یکی مثل تو بدش میاد ... نزار بقیه از غم و احساس تنهاییت سوءاستفاده کنن و نقطه ضعف به کسی نده ... رندی و زرنگی طرف رو فهمیدی چون میترسی از دستش بدی فقط خودخوری میکنی

تو مشکل داری زردیس

یکی بیاد سمتت داستان دزست میکنی

نیاد سمتت میگی تنهام

قدر همین دوستت رو بدون که تنهاتر از این نشی

پول وکالت با مشاورشو میدادی نه الان مجبور نشی جبران کنی

الان تو برای خودت رو حساب میکردی اونم برای خودش رو

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 
تو مشکل داری زردیس یکی بیاد سمتت داستان دزست میکنی نیاد سمتت میگی تنهام قدر همین دوستت رو بدون که تن ...

اخه تلفنی صحبت میکنم حرفامو میگم راهنمایی میگیرم

به جبرانش هم اینکارارو کردم

ولی:الان دیگه شورش درومده

زنگ میزنه میگه بریم فلان رسنوران ازونجا بریم فلان کافه ، میبینی شد سه میلیون

آخه آدم باید انصاف داشته باشه

یه بار دوبارم نیست ماشالله!!!!

اخه تلفنی صحبت میکنم حرفامو میگم راهنمایی میگیرمبه جبرانش هم اینکارارو کردمولی:الان دیگه شورش درومده ...

این دفعه زنگ زدی بهش بگو چون وقتت رو کرفتم شماره حساب بده برات پول واریز کنم تو هم قرار نیست رایگان برام وقت بزاری

تو هم زندگی داری

بگو خودش میفهمه چی به چیه

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 

الکی بگو پول هام رو طلا کردم، ماشین ثبتنام کردم، یک چیزی اینجوری بگو. بعد بگو دیگه یک مدت خیلی کم پول هستم و باید قسط بدم. ظاهرا بچه زرنگه. همه چیه مالیت و بهش نگو دیگه. اگر گفت رستوران مثلا بگو من الان شرایطم فرق کرده برام مقدور نیست اونجا هزینه هاش بالاست

الکی بگو پول هام رو طلا کردم، ماشین ثبتنام کردم، یک چیزی اینجوری بگو. بعد بگو دیگه یک مدت خیلی کم پو ...

اره خیلی زرنگه

دیشب شام با بچه هاش اومدن

قبل اومدن میگفت یکی دوهفته بعد شما بیاین

موقع رفتن گفت شوهرم اغلب خونس ؛ تابستون میریم باغ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز