2777
2789
عنوان

به چت جی بی تی گفتم که چهار سال دیگه 😂💔🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 57 پست
من دهه هشتادم با حرفت موافقم شاید این تجربه ها رو باید بگذرونی به پخته گی برسی 😅 ولی اون زمان من خی ...

منم کلی رفیق هم طوری داشتم و دارم آدمای گوناگون از هر نوعی ولی خداروشکر خودمم و هیچوقت تحت تاثیر قرار نگرفتم

امیدوارم ۴ سال دیگه شبیه همین عکسه بشم وگرنه من میدونم و چت جی بی تی چهار سال دیگه اگه بدن براش ساخته باشن یعقشو میگیرم 😂😂

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نخوندی؟ خب میخوای چیکار کنی؟

هیچی دیگه امتحانو خراب کنم اما قول دادم از این امتحان به بعد بخونم یا از این ترم حداقل ولی میدونی چرا بهم فشار میاد چون درسا تلنبار شده موندم چطور جمع کنم با این دو تا امتحان خراب کردم خس درس ندارم انگار

ببین من وقتی همسن تو بودم نمیتونستم درس بخونم یعنی کتابو که دستم میگرفتم گریه میکردم چون یاد یه سری مشکلاتم میوفتادم . اگر بخوام باهات رک حرف بزنم من وقتی همسن تو بودم بهم تع.رض شد و دیگه نتونستم اون ادم سابق بشم

مادر نداشتم . هیچ حامی نداشتم خیلی تنها بودم

پدرمم مریض اعصاب و روانه

من خودمو نابود کردم . از طرفی غصه زندگیم میخوردم از طرفی نمیتونستم درس بخونم خیلی سختی کشیدم ولی اگر عقل الانم داشتم همون موقع میرفتم مشاوره..

اگر پول داری برو مشاور حضوری اگر نداری زنگ بزن 1480 .. فردا ک از مدرسه اومدی زنگ بزن و همه زندگیتو تعریف کن

فقط صنوبر🌹

منم کلی رفیق هم طوری داشتم و دارم آدمای گوناگون از هر نوعی ولی خداروشکر خودمم و هیچوقت تحت تاثیر قرا ...

از این خوشگل تر می شی من خودم جوجه اردک زشت بودم دوستای راهنماییم به زور الان منو می شناسن به روم می گن خوشگل شدی😅 خیلی خوبه با این سن کم به این دید رسیدی

ببین من وقتی همسن تو بودم نمیتونستم درس بخونم یعنی کتابو که دستم میگرفتم گریه میکردم چون یاد یه سری ...

من الان نمیدونم مشاور درسی نیاز دارم یا برای روانم

من حس میکنم بلد نیستم چطور درس بخونم درست

مشاور کمکت میکنه افکار منفی ات کنار بذاری و درس بخونی

من الان دارم میرم مشاور خیلی خوبه البته الان دانشجوام و همیشه میگم کاش زودتر اونموقع ها زنگ میزدم1480

یبار وقتی دوازدهم بودم زنگ زدم 1480 و شروع کردم گریه کردن و تعریف کردن... از اون به بعد اون مشاور داخلی اش داد و من زنگ میزدم بهش خیلی خوب بود رایگان بود

وقتی اومدم دانشگاه دیگه مشاور حضوری میرم

ولی اون مشاور 1480 هم خیلی بهم کمک کردا

فقط صنوبر🌹

از این خوشگل تر می شی من خودم جوجه اردک زشت بودم دوستای راهنماییم به زور الان منو می شناسن به روم می ...

این عکسه چهره خودمه فقط بالغه

نمیدونم والا خوشگلم یا نه یادمه من اعتماد بنفس نداشتم سه سال راهنمایی ماسک زدم اون همکلاسیای که باهاشون خوب نبودم تو راهنمایی چهرمو ندیده بودن اول دبیرستان یادمه از دور منو دید دهنش وا موند نمیدونم چرا اینطوری شد 😑🤣🤣🤣🤣

مشاور کمکت میکنه افکار منفی ات کنار بذاری و درس بخونیمن الان دارم میرم مشاور خیلی خوبه البته الان دا ...

بابام میگه خودت بخای درست میشی و دکتر و روانشناس

هزار درد بدتر بهت اضافه میکنه و میوفتی زیر دست دکترا و یه حرفای بهت میزنه که بدتر میشی و اینا نمیدونم موندم خودمم

این عکسه چهره خودمه فقط بالغه نمیدونم والا خوشگلم یا نه یادمه من اعتماد بنفس نداشتم سه سال راهنمایی ...

عزیزم منم اینجوری بودم همش ماسک می زدم ولی باور کن یه حس نوجونی خیلی زود ردش می کنی قربون صدقه خودت تو اینه می ری

ادم تا وقتی روح و روانش شاد نباشه نمیتونه خوب درس بخونه پس اول اونو درست کن بعد درس

منم همین میگم موندم برم روانشناس چی بگم

آخه تو که رفتی جلسه اول چطور بود اول که رفتی چی گفت