2821
2789

اگر اینستا دارین خیلی خوبه کلیپای کوتاه چند دقیقه ای میزارن با دستور پخت .. واسه هر مدل غذایی هم هست

آدم ها فقط آدمند نه کمتر، نه بیشتر .. اگر کمتر از آن چیزی که هستند نگاهشان کنی آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی ، آنها تو را می شکنند   ..    میان آدم ها باید عاقلانه زندگی کرد…❣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مرغ رو ریز ریز میکنم با زرچوبه فلفل نمک پیاز خوب میپزم سرخ میکنم طلایی بشه بعد زرشک قاطی مرغ سرخ شده میکنم یه خرده تفت میدم

بعد زعفران رو روی برنج ابکش شده میریزم و خوب قاطی میکنم بعدم مرغ و زرشک رو قاطی برنج میکنم.کامل که مخلوط شدن میزارم دم بکشه خیلی خوب میشه

من مرغشو اینجوری درس میکنم

دوقاشق رب تفت میدم نمک زردچوبه میریزم بعد اب جوش اضافه میکنم درحدی ک ی سس غلیظ شه بعد مرغو میذارم تو قابلمه ی پیاز درسته نصف میکنم میندازم توش سسو بهش اضافه میکنم زیرشو زیاد میکنم جوش بیاد بعد شعلشو متوسط میکنم تا بپزه

برنجم من پلوپز میزنم

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

مرسی دوستام. اخه خودم درست نکردم اصلااااا میترسم بدشه فردا مهمونم دارم ریسکه ولی میخوام درست کنم یکم بیشتر بگیدددد😓

مهربون باشیم 😍

من الان درست كردم 

مرغ هارو اول سرخ كن يه كم بعد پياز و سير رو خورد كن به مرغها اضافه كن همگى سرخ بشن با هم يكم زرد چوبه و فلفل و نمك هم اضافه كن سرخ كن بعد اب كم بريز شعله كم بپزه اگر وقت كمه اب بيشتر شعله متوسط بعد يكساعت پخته بعد كه يه كم اب موند زيرشو يه كم زياد كن بازم يه كم سرخ بشن مرغها

اين يه روش 

اگر با رُب ميخواى درست كنى همونجا كه دارى همه مواد رو سرخ ميكنى رب رو هم اضافه كن يه تفت بخوره و اب بريز

زعفرونم دلبخواه بزن مرغ تازه باشه نميخواد اصن خودش خوشمزس

2790
2823
2791
2779
2792