2777
2789
@sayeban12 من داشتم مینوشتم خواستم بفرستم اون تاپیک قفل شدمن یه انتقادی دارم کجا میتونم بگم؟

زیر تاپیک بقیه بهتره بحث نکنیم شما پرسیدی چی گفتی منم تقریبا چیزایی که یادم بود رو نوشتم

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

زیر تاپیک بقیه بهتره بحث نکنیم شما پرسیدی چی گفتی منم تقریبا چیزایی که یادم بود رو نوشتم

اره اینجا بحث نکنیم

ولی به یه چیز بزرگی دقت نکردین نه شما و نه خیلیا که مثل شما هستن دقت نکردین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خردادیم😅برعکس اینکه میگن دمدمی مزاجیم ... به هیچ وجه دمدمی مزاج نیستم ...پر از آرامشم و صبر و حوصله ...

اینکه میگن خردادیا چند شخصیتی هستن دقیقا منظورشون همین ویژگیه یعنی با همه سازگاری دارن با همه میتونن مثل خودش رفتار کنند با به۵ بچه مثل بچه میشن با آدم مسن هم طوری هم صحبت میشن انگار ۸۰ ساله هستن

ولی اکثریت این چند شخصیتی رو به اشتباه دورویی تعبیر میکنن

اره اینجا بحث نکنیم ولی به یه چیز بزرگی دقت نکردین نه شما و نه خیلیا که مثل شما هستن دقت نکردین

خوب یکی از تاپیکای خودت رو باز کن حرفاتو بزن

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

من بهترین دوستم خردادیه

با من اوکیه ولی خودش میگه که با اکثریت حال نمیکنه و فقط دو نفر رو دوست واقعیش میدونه و بقیه تظاهره و حتی دوست داره باهاشون قطع ارتباط کنه

هر چی خردادی دیدم یا به شدت برون گرا یا به شدت درون گرا بودن

دختر خوب فکر اقتصادی خوشگل بی حس بی احساس

پسر مودی وحشتناک مهربون دلسوز خییلی جنتلمن با ۵ سال سن😂

از رو یه خواهر برادرم میگم

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

@مینای_بهاری داشتم مینوشتم خواستم بفرستم تاپیک رو قفل کردینیه موضوعی وجود داره که انگار دقت نکردین ب ...

بیاین خصوصی

گفتم که بهتون اونجا ننویسیم، تاپیک میترکه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خردادیم

چندشخصیتی

اصلااجتماعی نیستم نمیتونم باکسی صمیمی بشم

مودیم بشدت

زودرنج

قبلا صبور بودم ولی الان بشدت کم صبر وعصبانیم

مغرور

دیگه یادم نمیادچجوریم😁😁

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
من بهترین دوستم خردادیه با من اوکیه ولی خودش میگه که با اکثریت حال نمیکنه و فقط دو نفر رو دوست واقع ...

من درونگرام کاش برونگرابودم🤨

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
عنصر وجودی همشون باد نیست بادیا میشن موذی هم ولی همه اینجور نیستن

خرداد عنصزثر وجودی ش باده، چطور میشه بعضی خردادیا باد باشن بعضیا نباشن🤔 مودی بودن و تنوع طلبی خردادی ها برمیگرده به همین مساله نه موذی بودن گلم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
من دقیقا همینم که گفتیرشته ام ریاضی بود اما طراحی چهره انجام میدمواقعا یه روز میتونم کل خونه رو مرتب ...

عزیزم همه مون همینیم🤗

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻