2777
2789
آرهشغلتون چیه؟من معلمم

من شاغل نیستم گلم

خونه دارم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خردادیا :😎

باهوش، خوش صحبت، جذاب و شیطون و شوخ هستن

به نظر من که تو جمع کاملا متفاوت هستن و به چشم میان

تا حدی مودی هستند

خیلی زیاد فکر میکنن و به همین خاطر تصمیم گیری براشون سخته

حس ششم بسیار قوی دارن

خوش سلیقه ن . ذهنشون پراکنده س به خاطر همین چند تا کار رو میخوان با هم انجام بدن که معمولا هم به سرانجام نمیرسه🤪

ولی اگر بخوان کاری رو واقعا انجام بدن و تمرکز کنن حتما به بهترین شکل انجامش میدن

😘🙌من یهو میبینی همش دنبال اینم که بخندم حتی چیزای چرتیه وقتایی خدا نصیب نکنه عین سگ پاچه میگیرم و ...

دیدی اره بخدا یوقتا ب درز دیوارم میخندم یوقتام مث خودت سگ میشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

@sayeban12

من داشتم مینوشتم خواستم بفرستم اون تاپیک قفل شد

من یه انتقادی دارم کجا میتونم بگم؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

@مینای_بهاری

داشتم مینوشتم خواستم بفرستم تاپیک رو قفل کردین

یه موضوعی وجود داره که انگار دقت نکردین بهش من کجا میتونم بگم؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

دیدی اره بخدا یوقتا ب درز دیوارم میخندم یوقتام مث خودت سگ میشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣

👍😍

چقدر مثل من تو این تایپک بود خدا😂😂

تو که دیگه کپی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

دختراشون بدترن😅البته اسمش مودی بودن نیستعنصر وجودی شون" باد"هست؛ اونا مثل باد مدام به همه جا میوزن ...

عنصر وجودی همشون باد نیست بادیا میشن موذی هم ولی همه اینجور نیستن

😘🙌من یهو میبینی همش دنبال اینم که بخندم حتی چیزای چرتیه وقتایی خدا نصیب نکنه عین سگ پاچه میگیرم و ...

منم درکت میکنم عدم ثباتت بخاطر مشکلات فکریو روحیته اونا درست بشن ثبات پیدا میکنی

خواهرم خردادیه

به شدت مهربون هستش همون چیزی که تو دلشه بهت میگه

من مثلا محبت کلامی نمیتونم بیشتر تو عمل نشون میدم ولی خواهرم خیلی تو کلامش محبت داره و همچنین تو عملش

و اینکه خیلی دختر نترس و شجاعیه با کسی در بیفته شرف براش نمیزاره درحالی که من تو دعوا زود دست و پام شل میشه 😪

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

2790
2778
2791
2779
2792