من خردادیم واااقعا مودیم یعنی هیچوقت تعریف ماه هارو قبول نداشتم تا اینکه راجب ماه خودم خوندم ودیدم و ...
وراجم مثل الان که دیگه ول نمیکنم😂تو دوستی ورفاقت رو دستم فکرنکنم باشه.صدمو میذارم و هیچکس ندیدم اینجوری برای من صدشو بذاره..زودرنجم زود تند میرم ولی یه وقتایی هم یه سکوتی میگیرم دنیا بریزن سرم کلام نمیزنم ولی یه وقتایی با یه پخ طرفو با خاک یکسان میکنم😂😂البته بیشتر پشت گوشی حضوری موشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم