2777
2789

من خردادیم اما این مودی بودن قبول ندارم بالاخره آدم تو روز صدتا اتفاق براش میوفته ممکنه حالش فرق کنه یا بهتره ب جا اینکه بگن مودی بگن وسواس فکری داره به ی موضوع انقد فک میکنم همه وجه هاشو در نظر میگیرم یا به رفتار یه آدم انقد دقت میکنم که حرفشو از همه جهت در نظر میگیرم و اینکه ما خردادی دورو نیستیم همیشه رو ی مود باشیم حس واقعیمون نشونتون میدیم باید ازین خوشحال باشین

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مودیم و کمی تو مخ

ولی خودمو دوست دارم

زود عصبی میشم

زود حرص میخورم

تنهاییو دوست دارم ولی از با جمع بودن بدمم نمیاد اگع یسری آدم غریبه باشن

کاری نیستم اما وقتی کاریو انجام میدم تا ته انجام میدم و خوب درمیارم

خیلیم درس خونم

سرمم تو لاک خودمه👌

یه خواهرخردادی دارم

مهربون

خونگرم

مهمان نواز

اهل مهمونی رفتن

اهل رقص وشادی

توخونه قرارنمیگیره مدام باید بره جایی

دستپختش عالی

اهل شوخی وشادی وخنده

دست ودلباز

میگن مودین وای من تووجودش نمیبینم

عاشق بچهاشه

حساس روبچهاش

اهل ریحت وپاش

خیلی به روزه

اهل گذشت کردنه ولی خودش میگه کینه ایم

توکارکسی دخالت نمیکنه

خیلی خاکی وخودمونیه

🩷🩷

خردادی هستی؟

وا عزیزم مگه قراره خردادیا چجوری باشن؟!

اونا هم ادمن مثل همه ماه های دیگه....

هر آدمی هم شخصیت و ذات خودشو داره

اصلا بنظرم ربطی به ماه نداره

من خردادیم ولی هیچ کدوم حتی یه دونه از چیزاییکه

درمورد خردادیا میگن رو قبول ندارم مخصوصا مودی

بودن شونو چون من اصلا و ابدا اینجوری نیستم

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
والا دختراشونم همینن

نه نیستن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دو قطبی بگو

😐😐😐😐😐

دو تا خردادی داریم ببین به شدت مودی هستند خیلییی زیاد و یه کم گربه کوره 😂

خب عزیزم بر اساس اون نفر که نمیتونی همه رو قضاوت کنی و تو یه سطح ببینی

دو تا خردادی داریم ببین به شدت مودی هستند خیلییی زیاد و یه کم گربه کوره 😂

الان من خردادیم ولی اصلا مودی نیستم

من خردادیم واااقعا مودیم یعنی هیچوقت تعریف ماه هارو قبول نداشتم تا اینکه راجب ماه خودم خوندم ودیدم واااقعا درسته..

من وسط جنگگ و دعوا با کسی باشم چه پشت گوشی چه حضوری یه لحظه یه تصور سازی میکنم بابا بیخیال دوستته شوهرته فلانه دیدی فلان کارو برات کرد بعد مثلا تصور کن حرف قبلم فوش بود بعدیش عزیزم ببخشید بیا تمومش کنیم من تند رفتم و....کلا کرک وپر اون ادم میریزه.یامثلا با شوهرم بیرونیم کلی میگیم میخندیم بعد مثلا من یه وقت ازاد پیدا میکنم فکر میکنم ویدی فلان روز این حرفو بهت زد دیدی دعوات کرد بعد میرم تو قیافه براش😂😂شوهرم میگه اینقدر منو سرد وگرم کردی ترک برداشتم

2790
2778
2791
2779
2792