گاهی هم حال میده آدم بعد از تحمل همه جوره ی طرف مقابلش چند روز تو حال خودش باشه هی ازت بپرسه چته... و بگی چیزی نیست.... و تو هم تو حال خودت باشی.....کلن هر چی آدم بی انرژی تر و داغون تر باشه دیگران بیشتر سمتش میان.... خوبه یخ چند روزی هم اینجوری بود و اون آدم همیشه پر انرژی و خندون نبود... والا... بذا یکم فکر کنن داریم از دستشون میریم
میگن آدمایی که وقتی بی محلی میکنید جذب تون میشن و وقتی تحویل میگیرین کم محلی میکننو باید بذارید کنار، چون از آزار دیگران لذت میبرن.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خخخ من دیروز الکی رفتم تو قیافه باشوهرم دعوا کردم هی ازش ایراد گرفتم امروز بهم گفت دیروز خیلی حرفات بدبود چت شده بود منم شعر قمیشی که میگه من فقط عاشق اینم الکی بگیم جداشیم توبگی بی تو نمیتونم رو واسش خوندم اشک تو چشاش جمع شد ازخوشحالی
من دو سه روزه این متدو پیش گرفتم شوهرم ب دمپاییشم نیست.البته ما نامزدیمو الان شوهرم خونه مامانش تو شهرستانه.قبلنا شبا بی شببخیر نمیخوابیدو دم ب دیقه زنگ میزد.الان زنگ ک میزنه پاچه میگیرم و بی محلی میکنم.ب زور روزی یبار زنگ میزنه و شباام مثل...میگیره میخوابه دریغ از یه پیام.کلا من با یه هویچ عروسی میکردم میذاشتم پشت پنجره بیشتر بهم توجه میکردو حس خوب میداد