2777
2789
عنوان

گاهی هم حال میده....

186 بازدید | 11 پست

گاهی هم حال میده آدم بعد از تحمل همه جوره ی طرف مقابلش چند روز تو حال خودش باشه هی ازت بپرسه چته... و بگی چیزی نیست.... و تو هم تو حال خودت باشی.....کلن هر چی آدم بی انرژی تر و داغون تر باشه دیگران بیشتر سمتش میان.... خوبه یخ چند روزی هم اینجوری بود و اون آدم همیشه پر انرژی و خندون نبود...  والا... بذا یکم فکر کنن داریم از دستشون میریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی باشه؟ 🙃🙃

بزاریم  فک کنن دارن از دستمون میدن دیگه🙂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

میگن آدمایی که وقتی بی محلی میکنید جذب تون میشن و وقتی تحویل میگیرین کم محلی میکننو باید بذارید کنار، چون از آزار دیگران لذت میبرن.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

خخخ من دیروز الکی رفتم تو قیافه باشوهرم دعوا کردم هی ازش ایراد گرفتم امروز بهم گفت دیروز خیلی حرفات بدبود چت شده بود منم شعر قمیشی که میگه من فقط عاشق اینم الکی بگیم جداشیم توبگی بی تو نمیتونم رو واسش خوندم اشک تو چشاش جمع شد ازخوشحالی

من دو سه روزه این متدو پیش گرفتم شوهرم ب دمپاییشم نیست.البته ما نامزدیمو الان شوهرم خونه مامانش تو شهرستانه.قبلنا شبا بی شببخیر نمیخوابیدو دم ب دیقه زنگ میزد.الان زنگ ک میزنه پاچه میگیرم و بی  محلی میکنم.ب زور روزی یبار زنگ میزنه و شباام مثل...میگیره میخوابه دریغ از یه پیام.کلا من با یه هویچ عروسی میکردم میذاشتم پشت پنجره بیشتر بهم توجه میکردو حس خوب میداد