2777
2789

من یه پسر ۲۴ ساله ام که سه سال شب و روز شاگردی کردم با جیب خالی و بدون دستمزدی و این کارو یاد گرفتم و حتی از خیلی از استاد کارا هم خدایی بهتر کار میکنم بعدش اومدیم اطراف تهران حالا کسی نیس جز خدا که بدونه من کارم چیه و شرکت هم هست توی این شهر ولی ماهی ۱۵ تومن نهایت بدن حالا ناچارم دارم کارگری ساختمون میکنم خیلی دلم گرفته از سرنوشتم آخه قبل این قضایا هم کلی چالش و گرفتاری داشتم دیگه خسته ام روحیه ام خیلی ضعیف شده با این گرونی ها امیدی نمونده خیلی آرزو داشتم هیچ وقت فکر نمیکردم تو این سن بازم چیزی نشده باشم انقدر بیل زدم این چند هفته کمرم درد میکنه حالا اینا هم به کنار پول گرفتنم درد سرای خودش رو داره شمام مثل آجیم . کار خودم هم تا جا افتادن زمان بر هستش و از روز اول به عنوان شغل دوم در نظر گرفته بودم تازگی ها هم انقدر ورق ام دی اف گرون شده مردم روزشون نمیرسه کابینت و کمد دیواری بزنن.

جایی هست با مدرک دیپلم استخدام کنن اگه نظری نصیحتی دارید بگید

برادرم لیسانس داره ۸ ماه از سربازی اومده رفته سیب زمینیگوجه بفروشه تو ی زمین خالی صاحبش اومده با تیپ پا انداختدش بیرون مام از ترس اینکه ناراحت نشه تو خونه نمی تونیم بهش بگیم تو نمی تونهکارگریکنع وقتی کوچیک بود افتادهکمرش درد میکنه بد از بد بدتره ناراحتنباش پسرم

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.