2821
2789
عنوان

من و جاریم😁😁

344 بازدید | 29 پست

سلام خانوما

منو جاریم باهم بارداریمون یکیه و تو یه ماهیم

چیکار کنم که برام مهم نباشه

با اینکه من ازون خوشتیپ ترم خوشگلترم و همه چیم سرتره

ولی چیکار کنم که به یه طرفمم نگیرمش چطور نادیده بگیرمش

خیلی فکرم درگیره که بچه اون بهتر از بچه من میشه یا تو اینده بچه اون موفق میشه😫🫤🫤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشاءلله خدا براش بسازه 😐😐

خدا کمک شمام کنه

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

همیشه امیدت به خدا باشه اول برای سلامتی جاریت وبچه اش دعا کن بعد برای خودت وبچه ات تا خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه همیشه نیت وعقیده ات صاف باشه تا خدا کمکت کنه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز