2777
2789
عنوان

من و جاریم😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 29 پست

اینجوری نباش خواهشا به مبارکی قدم اون دو بچه این رقابت رو فیصله بده وگرنه این داستان تا ابد ادامه پیدا میکنه

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

این چه طرز فکریه هم خودتو داغون میکنی هم اون بچه رو

ن اصلا هم

صددرصد که هر بچه ای واسه والدینش بهترینه

ولی این مقایسه تو خلنواده شوهرم هست اونا همش مقایسه میکنن و به زبون میارن این اینچوره اون اونچوره

جاریم بچشو که چهار سالشه هی بهش میگه که پسر عمه هاتو بزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من و خواهر شوهرم با هم حامله بودیم بچه اون دو روز از بچه من بزرگتره به ولله قسم حتی یک بارم این چیزای تو میگی به ذهنم خطور نکرد

از خدا بخواه هر دو تا بچه سالم باشن و به سلامتی بدنیا بیان عوض این فکر و خیال ها صلوات بفرست برا سلامتی بچه ات

چقدر حسودی اتفاقا اون همه چیش عالی میشه

چه نفهمیده قضاوت کردی😑😐

اصلا حسود نیستم شکر خدا که تا الان بهترین زندگی رو داشتم

ولی خب چون خاتواده شوهرم مقایسه گر هست و به زبون میارن ازون بابت اذیت نیشم

ازینم طرفم جاریم بچشو که ۴ سالشه هی میگه پسر عمتو پسر خالاو بزن فلان کن بهمان کن

نمیخام مثل اون شم

توروقران این فکرا رو از سرت بیرون کن فردا بچتو هم مریض میکنی هی مقایسه میکنی با بچه عموش من ۲ تا از ...

این مقایسه ها از طرف من نیست که🫤🫤منم اذیت شدم که تاپیک زدم چچور مهم نباشه

وگرنه بچه اونم پاک و معصومه بچه منم

چه نفهمیده قضاوت کردی😑😐اصلا حسود نیستم شکر خدا که تا الان بهترین زندگی رو داشتمولی خب چون خاتواده ...

من طبق حرفای تاپیکت قضاوت میکنم و نظر میدم چیزی که گفتی این حسو میده به همه نه فقط به من

چه نفهمیده قضاوت کردی😑😐اصلا حسود نیستم شکر خدا که تا الان بهترین زندگی رو داشتمولی خب چون خاتواده ...

وقتی جاریت میگه بزن بگو این حرفا چیه به بچه میزنی از الان فکر میکنه قراره دو تا دشمن براش بیاد

وقتی خانواده شوهرت مقایسه میکنن بگو خدا کنه هر دو تا سالم باشن چیه از الان این حرفا میزنید از الان که بدنیا نیومدن جواب حرفاشون به خوبی بده اگه دیدی زیاده روی میکنن تا اومدن بحث شروع کنن بگو حرفا مسخره نزنین فقط مقایسه بذارید بچه ها دوستانه و خواهر برادری بزرگ بشن بدون مقایسه بدون چشم و هم چشمی بگو من اصلا نمیذارم بچم از بچگی وارد حرفای خاله زنک بزرگترا بشه میخوام فقط شاد باشه تو اوج آرامش بزرگ بشه

آره میخام همینچور باشم برام مهم نباشهچون جاریم خودبزرگ بینه و خودشو زندگیشو بچشو خیلی سر میدونه

یه موقع یه چیزی،گفت جوابش رو بده تا پرو نشه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

چقد افکار سطح پایین و حسودانه ای🗿

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

ی کم دیگه از خودت تعریف میکردی و از کمالاتت میگفتی

اگ واقعا اینجوری بود ک گفتی هیچوقت نگران قضاوت دیکران و مقایسه نبودی

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH