2777
2789
عنوان

شوهرم بی توجه و بی محبته

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 24 پست

عزیزم این مشکلی که برات پیش اومده دلیلش اینه که الان اکثر مردا فقط از سر هوس و رفع اتش جنسی شون زن میگیرن تا چن ماه اول باهاش گل و بلبلن بعدش دلشونو میزنه

و متاسفانه تو دوران دوستی و نامزدی هم نمیتونی مردی ک دوست داره رو از مردی که از رو هوس محبت میکنه رو تشخیص داد

بیچاره ما زنا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این مشکلی که برات پیش اومده دلیلش اینه که الان اکثر مردا فقط از سر هوس و رفع اتش جنسی شون زن م ...

نمیدونم یعنی میگی دوسم نداره؟ اخه وقتی قهر میکنم تا یه روز نکشیده خودشو میکشه که اشتی کنم ولی وقتی اشتی کردم باز برمیگرده به همون حالت بی تفاوتیش

من برخلاف اونایی که میگن تغییر نمیکنن میگم که چرا تغییر میکنن

زمانی که یاد بگیری وابسته اش نباشی و با تنهایی خودت هم حالت خوب باشه و شاد باشی اون بیشتر به سمتت کشیده میشه

یه مدت زمانی لازمه

اذیت میشی ولی تهش قشنگه

با پخته شدن و تجربه هردوتون تغییر میکنید و احترام و صمیمیت جاشو به وابستگی و مهرطلبی میده

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم