2777
2789
عنوان

شوهرم بی توجه و بی محبته

396 بازدید | 24 پست

نمیدونم چکار کنم نه میتونم طلاق بگیرم نه میتونم ادامه بدم 9 ماه ازدواج کردیم قبل ازدواج اینجوری نبود الان اینجوریه فقط بذاریش تو گوشی باشه و فیلم ببینه چکار کنم خداااا خستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان نزدیک پنج ساله ازدواج کردم

هممممممه کار کردم درست بشو نیست

بی خیالش شدم خودمو مشغول درس کردم

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

دانلود همچین شوهری

اگه چنین ادمی میخوایی خب اصلا سخت نیس به هیچ وجه ازدواج نکن !!!!

ادم ازدواج میکنه زیر بار مسئولیت له میشه تا محبت و توجه بگیره عشق بگیره وگرنه تو مجردی نون و ابش کمه؟؟؟

ولی خیییلی سخته با کسی زندگی کنی که نبینتت، نشنوتت،انگار داری با دیوار زندگی میکنی

الان پنج ساله که فقط دارم حرص میخورم

احساس میکنم پیر شدم اصلا

هر کی میبینتم میگه چه ناراحتی داری انقد غمگینی

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

ولی خیییلی سخته با کسی زندگی کنی که نبینتت، نشنوتت،انگار داری با دیوار زندگی میکنی الان پنج ساله که ...

من تو این 9 ماه پیر شدم از لحاظ روحی روانی به هم ریختم خیلی داغونم همش کارم گریست تو تنهایی

منم چنین مشکلی دارم بخدا انقدر امروز از بی اهمیتی و مهم نبودنم دلم گرفت اومدم سایت آروم شم

از صبح تا الان ۵۰ بار زنگ زدم حتی یه بارم جواب نداد و بهم زنگ نزد ببینه مُردم یا زندم 💔

الان بهش زنگ زدم (ابگرم کن خراب شده از کار تعطیل شد بیاد درست کنه)گفت چیه همش مزاحمی همش منو میکشونی خونه همون جوری بمون اصلا مهم نیس من میخوام در مغازه بخوابم🥲 میبینی چقدر بدبختم

حرف میزنم باهم اگه مشکلی هس درستش کنیم بهم میگه چقدر حرف میزنی

همش دنبال دعوایی

ساکت سو حوصلتو ندارم

😐خاک بر سر من ولش نمیکنم نمیرم