کوثری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 98 عنوان دیسک 87 بازدید | 24 پست سلام من رفتم دکتر گفته دیسک کمر و گردن داری ولی شدید نیست خیلی ناامیدم همش میگم با دو تا دیسک نمیتونم دیگه ازدواج کنم دیروز | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahzadeam عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 803 چندسالته منم تقریبا چند هفته پیش رفتم گفت دیسک کمر داری 21 سالمه
مرمریتا عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1239 وااااا، چربطی داره..الان نود درصد جامعه بخاطر گوشی و سبک زندگی و نشستن همگی دیسک گردن و کمرمون درگیره..فقط شما ک متوحه شدی ورزش های اصلاحی انجام بده بیشتر مراقب باش این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6905 سلامعزیزم دیسک خفیف اصلا ترس نداره و ازدواج هم ب این چیزا مربوط نیست اگه اضافه وزن داری حتما کم کن ورزش کن مثل شنا البته فقط حرکاتی که مناسبهب تغذیه ت اهمیت بده و غذاهای مقوی بخورمراعات کنی اصلا اذیت نمیشی و پیشرفت هم نمیکنه عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀
kosar12561 عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 5180 چندسالته منم تقریبا چند هفته پیش رفتم گفت دیسک کمر داری 21 سالمه علائمت چیه؟منم دارم انگار ولی هنوز دکتر نرفتم
کوثری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 98 چندسالته منم تقریبا چند هفته پیش رفتم گفت دیسک کمر داری 21 سالمه ۳۲
کوثری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 98 وااااا، چربطی داره..الان نود درصد جامعه بخاطر گوشی و سبک زندگی و نشستن همگی دیسک گردن و کمرمون درگیر ... بعضیا میگن تو با این وضعیت چطوری میخوای ازدواج کنی بچه بیاری
کوثری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 98 سلامعزیزم دیسک خفیف اصلا ترس نداره و ازدواج هم ب این چیزا مربوط نیست اگه اضافه وزن داری حتما کم کن و ... دکتر فیزیوتراپی گفت دیسک نیست فقط عضلاتت ضعیف شده ولی خیلی ناراحتمغذای مقوی مثلا چی بخورم
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6905 دکتر فیزیوتراپی گفت دیسک نیست فقط عضلاتت ضعیف شده ولی خیلی ناراحتمغذای مقوی مثلا چی بخورم ب نظر یک متخصص اکتفا نکن دکتری که رفتی تخصصش چی بود؟ عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀
مرمریتا عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1239 بعضیا میگن تو با این وضعیت چطوری میخوای ازدواج کنی بچه بیاری ب حرف بعضیا توجه نکن ..شما ب سلامتیت برس و ب خودت ..بعدا میبینی ک چقد راحت هم ازدواج میکنی هم بچه میاری این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
کوثری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 98 علائمت چیه؟منم دارم انگار ولی هنوز دکتر نرفتم پارسال فقط گردن درد بود الان مهره های گردن تا پایین کمر درد میکنه تو قسمت ران پام مور مور میشد که با فیزیوتراپی بهتر شدم
کوثری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 98 ب نظر یک متخصص اکتفا نکن دکتری که رفتی تخصصش چی بود؟ دکتر ارتوپد رفتم برام فیزیوتراپی نوشت امروز جلسه آخرم بود
کوثری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 98 ب حرف بعضیا توجه نکن ..شما ب سلامتیت برس و ب خودت ..بعدا میبینی ک چقد راحت هم ازدواج میکنی هم بچه می ... میگن دیسک درمان ندارم بخدا از اون هفته که دکتر گفته دیسک دو تا خواستگار داشتم رد کردم
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6905 دکتر ارتوپد رفتم برام فیزیوتراپی نوشت امروز جلسه آخرم بود عزیزم حتما مراجعه کن ب متخصص مغز و اعصاب ستون فقرات و ام ار آی رو نشونش بده اگه صلاح بدونه نوار عضله هم میگیرهاینجوری بهتر مشخص میشه که واقعا دیسک داری یا ضعف عضله س عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀