2777
2789
عنوان

نگرانی ازدواج

135 بازدید | 16 پست

همش شنیدم میگن باید از همه لحاظ هم سطح باشین دو طرف

مثلا از لحاظ مالی میگن اگه پسر وضعش خیلی بالاتره دختر بعد براش سخت میشه

الان من پدرم به دلایلی سرکار نمیرن و خب کار ندارن

وضع مالی آنچنانی هم نداریم

فقط یه واحد کوچواو از خودمون داریم

و اینکه نگرانم من بالاخره با هرکی اردواح کنم بالاخره باباش بالاتره

من اصلا دلم نمیخواد

چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بنظرم نمیشه هیچ وقت

خب علتش از نظر خودت چیه علتش هرچی که هست سعی کن با خودت صادق باشی و واقعا اون دلیلی که توی ذهنت داری رو بگی اصلا هم نیازی نیست که بخوای منطقیش کنی یا جوری باشه که بقیه بپذیرن چون هرکسی شرایطی داره که هیچکس دیگه ای نمیتونه درک کنه پس اگه راضی هستی که بگی اون علت واقعی که داری رو بگو

خب علتش از نظر خودت چیه علتش هرچی که هست سعی کن با خودت صادق باشی و واقعا اون دلیلی که توی ذهنت داری ...

از پسر های الان بدم میاد

آدم حسابی ای که من میخوام تو نسل ما ندیدم .

مرد نجیب ..خودم چون دوست پسر اصلا نداشتم انتظار همینم از طرفم دارم و علاوه بر این مرد زندگی و زن و بچه و کار باشه

پسرا الان همه خلاف اینن

بعدم خودم آدمی ام اصلا نمیتونم با ویژگی های بد کسی کنار بیام و بتونم زندگی کنم

صبر ندارم

از پسر های الان بدم میاد آدم حسابی ای که من میخوام تو نسل ما ندیدم .مرد نجیب ..خودم چون دوست پسر اصل ...

ببین این نظری که داری نظریه که متقابلا پسرای این دوره هم راجب دخترا دارن

این یه واقعیت هست که باید پذیرفت تو هرجوری که هستی اگر واقعا خودت اهل زندگی نجیب هستی مطمئنن در جامعه همچین افرادی توی قشر پسرا هم هست فقط علتش چیه که تو نمیبینی چون به همون نسبت که مثل خودت شاید کمیاب باشه توی جامعه اون افراد هم کمیابن و دقیقا طبق تعریف خودت یه پسر کاری نجیب و اهل زندگی دقیقا همون پسری هست که اکثرا دخترا نمیبیننشون واسه همینم انگار وجود ندارن راجب اینکه انعطاف پذیری نداری شاید اینجا هم باید به خودت یه تلنگر بزنی نه واسه طرفت بلکه واسه زندگی خودت