2777
2789
عنوان

هر چی فکر میکنم دلیل خلق خودمو نمیتونم بفهمم یا هضم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 30 پست
پادکست این نقطه اپیزود ۱۱۶. رو گوش بده چگونه رسالت زندگیم رو پیدا کنم بقیه پادکست ها رو هم گوش کن شا ...

خیلی ممنون خودمم از خدا ممنونم که تونستم حس مادر بودن رو تجربه کنم ولی اینکه هیچ پیشرفت و خاصیتی ندارم عمیقاً ناراحتم میکنه

ببخشید عزیزم این پادکست ها رو از کجا گوش کنم گوگل کنم میاره؟؟

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون میشم گلم بله حتما اگه بتونم بخرم کتابو

ببینیدکتاب که هست .

ولی بهترازکتاب

گوگل بزنید سایت گروه تحقیقاتی عباسمنش

واردشدید

بخش دانلودها

فایل زیادهست

شما کلید واژه ی رسالت رو سرچ کنید

فایلهاراگوش کنید

منتها عقایدخودتون مبتنی بر حجاب . احکام شرع . نماز . حد و حدود ارتباط بانامحرم و عقاید تشیع را داشته باشید و کنارنزارید

برای رسیدن به طرح الهی زندگیتون

این سایت محتواهایی داره که بهتون کمک خواهد کرد

در کنارش حتما التزام عملی و عقیدتی به مبانی تشیع لازم هست

موفق باشید

کتاب هم میخونی سعی کن کتابهای روانشناسی زرد رو نخونی

کتاب هایی که واقعا فکر رو باز کنه

سعی کن یه مهارتی که فک میکنی استعدادش رو داری یادبگیری حالا خیاطی اشپزی و....

از وقتهای خالیت استفاده کن

موقع کار کردن پادکست گوش بده

فیلم خوب ببین

کتاب خوب بخون

بچه ت رو درست تربیت کن

رفته رفته مسیر برات باز میشه

خیلی ممنون خودمم از خدا ممنونم که تونستم حس مادر بودن رو تجربه کنم ولی اینکه هیچ پیشرفت و خاصیتی ندا ...

اپلیکیشن cast box رو دانلود کن و توی جستجو این نقطه رو بزن بعد مشترک شو و از بالای لیست بزن اپیزود ۱۰۰ تا ۱۱۹ اونجا میتونی پیدا کنی بازم راهنمایی خواستی در خدمتم

ببینیدکتاب که هست .ولی بهترازکتابگوگل بزنید سایت گروه تحقیقاتی عباسمنشواردشدیدبخش دانلودهافایل زیاده ...

خیلی ممنون دستت درد نکنه والا همیشه شکر خدا احکام شرعی خودمو انجام دادم اگه خدا قبول کنه

کتاب هم میخونی سعی کن کتابهای روانشناسی زرد رو نخونی کتاب هایی که واقعا فکر رو باز کنه سعی کن یه مها ...

ممنون عزیز خیاطی رو دوست دارم ان شا الله که بتونم یاد بگیرم

خیلی ممنون دستت درد نکنه والا همیشه شکر خدا احکام شرعی خودمو انجام دادم اگه خدا قبول کنه

خداروشکر منتها سایتی که معرفی کردم حتما برید فایلا راگوش دهید کامنتها رابخونیداما مراقب باشید عقایدصحیحتون رو حفظ کنید . مطالب این سایت خوبه بجز اینکه با یسری احکام و عقاید تشیع در تضاده

اما اگاهی های دیگش بنظر من لازمه دونستنش

اپلیکیشن cast box رو دانلود کن و توی جستجو این نقطه رو بزن بعد مشترک شو و از بالای لیست بزن اپیزود ۱ ...

فداتشم مهربون خیلی ممنون

خداروشکر منتها سایتی که معرفی کردم حتما برید فایلا راگوش دهید کامنتها رابخونیداما مراقب باشید عقایدص ...

ممنون گلم دستت درد نکنه

خوب عزیزم نمیدونم چجوری کشفش کنم نمیدونم چکار کنم پیشرفت کنم چکار کنم حالم خوب باشه خیلی فکر میکنم و ...

ببین گلم باید بری سراغ علاقه ات چه چیزیو خیلی دوست داری ؟به چی فکر میکنی حالت خوب میشه؟ اشپزی نقاشی خیاطی بافتنی آرایشگری و ...؟

ببین گلم باید بری سراغ علاقه ات چه چیزیو خیلی دوست داری ؟به چی فکر میکنی حالت خوب میشه؟ اشپزی نقاشی ...

ب خیاطی علاقه دارم ولی نمیتونم هزینه کنم چرخ خیاطی بخرم