2777
2789
عنوان

بچه هام بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 53 پست
رابطه برقرار نکن

اگر خودش رابطه نخواد اوکیه اگر من مریض رو به موت باشم یا از جنگ صدروزه برگشته باشم وخسته باشم اگر گفت رابطه و نگم نه بگم خستم یا علکی مثلا نازکنم خیرسرم ...فکر میکنه قبلش رابطه داشتم باکسی که دیگه الان دلم نمیخوادحالا اگر همش هم کنارم بوده

..خیلی بدبینه

هیچکس نیست شما متاهلی ...تو این دوره زمونه کسی کسیو گردن نمیگیره من برم با دوتا بچه سربارکی بشم ... ...

متاسفم عزیزم امیدوارم یجوری ازش راحت بشی و از زندگی خودت و بچه هات بره برای همیشه و امیدوارم بچه هات همیشه سالم باشن

خودت کنار بچه هات باش و بزرگشون کن نزار کتکشون بزنه

هرجور شده هم دیگه بچه دار نشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه هستم اما متاسفانه قوانین و روابط توجامعه ما اونجور نیستند که طرف بخاد مراحل قانونی روپیش بگیره

این تو حرفاو بحثای خودمون ی جوری حرف میزنه واستدلال میاره و هرچیز بی ربطی رو بهم ربط میده که خودم به خودم شک میکنم دادگاهی که ازاولش همه حقو به مردمیده که جای خودداره

این تو حرفاو بحثای خودمون ی جوری حرف میزنه واستدلال میاره و هرچیز بی ربطی رو بهم ربط میده که خودم به ...

خوب منم همین رومیگم عزیزم من اینهارومیشناسم چطور رنگعوض میکنند

فقط دعامیخوام برای بچه هام بعدبرای خودم دعامون کنید فقط باید خدابرامون ی کاری بکنه من که هرچی صدازدم ...

مشنوه عزیزم صبر خدا زیاده اما اگرم صبرش تموم شه هیچ چیزی جلودارش نیست

فقط دعامیخوام برای بچه هام بعدبرای خودم دعامون کنید فقط باید خدابرامون ی کاری بکنه من که هرچی صدازدم ...

به بنده هاش خیلی فرصت میده فرصت چندین ساله اما اگرم بیخیالشه میبینی تو یه روز کار رو جمع میکنه

به بنده هاش خیلی فرصت میده فرصت چندین ساله اما اگرم بیخیالشه میبینی تو یه روز کار رو جمع میکنه

خب من میگم الان بزنه تودهنش حداقل آسیبی که بچه هام دیدن جبران بشه تا ان شاالله بزرگ بشن... نه بزرگ بشن و با این دردا پیربشن و بچگی و جوونیشون با همچین آدمی سپری بشه و خودشون هم پر از حسرت وعقده بشن دیگه اون موقع چه فایده داره...الان باید بزنه ...ازمن که گذشت ولی بچه هام

کل شب بیدارم نتونستم بخوابم هرشبم همینه امشب داغونتر ... همش میگم کجا بریم به کی پناه ببریم ...تو مجتمع زندگی میکنیم موقعی که بچمومیزد خیلی برام وحشتناک بود مثل روانیا حمله کرده بودبهش هم با دست مشت ولگد هم با کمربند بعدبچه رو ازموهاش میکشید چقدرجیغ زدم یکی ازهمسایه ها دلش رحم نیومد بیاد دربزنه ی حرکتی بزنه ...بچه رو ازموهاش بلندمیکرد پرت میکرد خدا لعنتش کنه ...یادم میاد و نمسدونم چطور هنوز زنده ام خاک برسرم سگ جونم