2777
2789
عنوان

بچه هام بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 53 پست
این شالاه که اول پدر ومادرش بعدم خودش

دقیقا خوب گفتی باورت میشه نفرینش نمیکنم بمیره میگم ان شاالله فلج بشه لال بشه چون اگرخودش اول بمیره پدرو مادرش مارو ازخونه خودمون میندازن بیرون...چون مسبب۸۰درصد بدبختیامون همون پدر ومادرخیرندیدش هستن که پرش میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲تا بشدت بد دل و شکاکه ازبس خودش خرابه...نمیذاره جلوگیری کنم دوبار باردارشدم دوبارشو گفت ازمن که نیس ...

بدون اینکه بفهمه جلوگیری کن نزار یه طفل دیگه بدنیا بیاد و بدبخت بشه

عزیزم میگه که اواره میشه

ینی پدری مادری خواهری برادری نیست؟ این که بچه ها زیر دست یه حیوون بزرگ بشن خوبه؟ اون بچه ها الان پر از تروماست وجودشون پر از ضربه و آسیب روانین وای بحال وقتی که بزرگ شن و جای این ضربه ها توی روحشون مونده باشه که میمونه

بخاطر بچه هاشم که شده باید جدا بشه مهریشو بگیره یکاری کنه باهاش

بدون اینکه بفهمه جلوگیری کن نزار یه طفل دیگه بدنیا بیاد و بدبخت بشه

نمیتونم زیرنظرداره همه چیزو چک میکنه میگرده حتی همین الانم مطمئن نیستم ممکنه برامون دوربین گذاشته باشه چون همیشه میگه منم بهش گفتم ازخدامه دوربین بزار فقط هرروز نرو رو اعصابمون اگر خیالت راحت میشه دلت اروم میشه بزار فقط ولمون کن

ینی پدری مادری خواهری برادری نیست؟ این که بچه ها زیر دست یه حیوون بزرگ بشن خوبه؟ اون بچه ها الان پر ...

عزیزم اینجور ادمها هفت خط هستند چنان جلوه میدن که صددرصد مشکل از طرف بوده بخدا یه پاپاسی هم از بابت مهریه نمیدن من این جماعت روخوب میشناسم دیگه ببخشید از خودشون مادر ج.ن.ده تر نیست

عزیزم در کلاس همسرداری شرگت کن انشالله با راهکار های اقای حسینی زندگیتون رو به راه میشه

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

ینی پدری مادری خواهری برادری نیست؟ این که بچه ها زیر دست یه حیوون بزرگ بشن خوبه؟ اون بچه ها الان پر ...

هیچکس نیست شما متاهلی ...تو این دوره زمونه کسی کسیو گردن نمیگیره من برم با دوتا بچه سربارکی بشم ... پدرم خودش دقیقا یکی ازهمین ظالماس ...ازبدبخت عنم شوهرم و پدرم دقیقا مثل هم هستن ...از دست پدرشوهرکردم فرارکنم افتادم گیریکی دقیقا مثل خودش... البته گفتم ظاهرشون و بیرون ازخونه زبانزد هستن

نمیتونم زیرنظرداره همه چیزو چک میکنه میگرده حتی همین الانم مطمئن نیستم ممکنه برامون دوربین گذاشته با ...

یه قرص خوردن رو نمیتونه کنترل کنه دیگه با چیزایی که گفتی نباید باردار بشی تاپیک های دیگه ت هم تا حدودی خوندم خیلی سخته زندگیت خدا خودش بهت آرامش بده

عزیزم اینجور ادمها هفت خط هستند چنان جلوه میدن که صددرصد مشکل از طرف بوده بخدا یه پاپاسی هم از بابت ...

میدونم..و تا یه جایی حق میدم بهش ولی خب اخرش چی بچه هاهم پیشش بزرگ میشن میشن عین باباشون

از راه قانون وارد شه واسه طلاق و مهریه حیف جوونی خودشو بچه هاشه

میدونم..و تا یه جایی حق میدم بهش ولی خب اخرش چی بچه هاهم پیشش بزرگ میشن میشن عین باباشوناز راه قانون ...

متوجه هستم اما متاسفانه قوانین و روابط توجامعه ما اونجور نیستند که طرف بخاد مراحل قانونی روپیش بگیره