2777
2789
عنوان

کیا آنفولانزا گرفتن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست
خب خداروشکر تو این مدت نگرفته انشالله نمیگیره دیگه شمام زود خوب میشی

مرسی عزیزم انشاالله بخدا قسم دیگه کارم شده گریه ناامیدم میگم محاله خوب بشم

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗
اره من خودم از اون موقع هایی که روده هامو تمیز نگه میدارم دیگه عفونت نمیگیرم راجبش تو اینترنت سرچ ک ...

فرداحتما میگیرم خدا کنه این دیگه جواب بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم انشاالله بخدا قسم دیگه کارم شده گریه ناامیدم میگم محاله خوب بشم

پس ببین من که اول راهم چی میکشم اصلا نفهمیدم یلدا چی شد تا قبل خواب داشتم میلرزیدم الان گر گرفتم از گلو درد خوابم نمیگیره جدا از دخترمم خوابیدم خدا خدا میکنم اون نگیره ینی هیچ بچه ای نمیتونه این بدن درد رو تحمل کنه

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

پس ببین من که اول راهم چی میکشم اصلا نفهمیدم یلدا چی شد تا قبل خواب داشتم میلرزیدم الان گر گرفتم از ...

بخدا من کلا تو این۱۵روز نمیدونم زندگی چجوری گذشته همش بدن درد تب ولرز بیحال همش افتادم یه گوشه روزی یه علائم نشون میده از روز سوم تب و لرزم شروع شد تا همین الان ولی پیش یه دکتر رفتم گفت اگه ترول برات کورتون نمیزدن اینقدر ادامه پیدا نمیکرد گفت دگزامتازون وبتامتازون نباید میزدی

بخدا من کلا تو این۱۵روز نمیدونم زندگی چجوری گذشته همش بدن درد تب ولرز بیحال همش افتادم یه گوشه روزی ...

من هنوز دکتر نرفتم ینی یجوری بیحالم که اصلا تحمل نشستن تو مطب رو ندارم همش یه گوشه افتادم

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

من هنوز دکتر نرفتم ینی یجوری بیحالم که اصلا تحمل نشستن تو مطب رو ندارم همش یه گوشه افتادم

تو اولشی قرص آنفولانزا و بگیر برات تاثیر داره

اب آلبالو بزرگ بگیر با نوشابه مشکی با اونا بخور مزه اش خیلی شیرینه

آخه گلوم عفونت والتهاب داره آب میوه ونوشابه نمیشه بخورم