2777
2789
عنوان

مرد متاهل

418 بازدید | 41 پست

بچه ها یه اقایی هست که به صورت مجازی یه مدت در ارتباط بودیم

بعد از چند مدت گفت که زن داشته جدا شده و کلی بدی گفت ازش

بعد از چند ماه گفت یه بچه هم داره که پیش خودش میمونه و به زنش نمیدتش بعدم گفت زیاد پیش زنم نمیره چون اونا ممکنه بچمو باهام بد کنن

چون وابسته شده بودم بهش و اینکه قرار بود دوست معمولی باشیم و ارتباطمون جدی نباشه من چیزی نگفتم فقط چند بار بهش گفتم که قسم بخور که واقعا جدا شدی چون دوس ندارم باعث خیانت باشم اونم اون موقع ها خیلی منو دوست داشت و قسم خورد چند بارم قسم خورد و منم چیز مشکوکی ازش ندیده بودم

بعد از یکسال چند وقت پیش این اقا میخواست بره عروسی دختر برادرش و توی ارایشگاه یه عکس گرفته بود توی اینه ارایشگاه و تو اون عکسه حلقه دستش بود

و اونجا من خیلی به هم ریختم که نکنه دروغ گفته و زن داره

بعدش ازش پرسیدم حلقه چیه گفت حلقه قدیمیم هست دخترم گفته بپوش منم پوشیدم

چیزی نگفتم فرداش بهش گفتم که از صفحه طلاق شناسنامت عکس میدی بهم که گفت اره با این ایموجی 👍

حس میکنم این ایموجی که گذاشته یه جور بدی هست

نظرتون درباره این ارتباط و ادامش چیه الان از یه طرف نمیدونم بهم دروغ گفته یا راست گفته که زن نداره و حس خیلی بدی دارم که نکنه زن داره و دروغ گفته

من با این آقا نمیخوام ازدواج کنم و رابطه ای هم نداشتیم در حد دوست معمولی که فقط با هم حرف میزدیم ولی از اونجایی که حتی به نظر خودم حرف زدن با جنس مخالف اگه همسرت در جریان نباشه خیانت حساب میشه دلم نمیخواد ناخواسته وارد این بازی شده باشم

از یه طرف یه طور وابستگی دارم

از یه طرف حالم بده و نمیدونم باید چیکار کنم

خواهشا خواهرانه کمک کنید بگین چیکار کنم به نظرتون اینکه هیچ وقت حلقه نمیپوشید و اون روز پوشیده معنی داره ؟ دلیلی که اورده منطقیه ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بلاک کن و تموم

دیگه توروخدا بخاطر هرررررکس و هرررر رابطه ای گند نزنین تو آرامش و اعصاب خودتون باز اگه عشق و عاشقی بود و ازدواجی بودین شاید ارزش کارآگاه بازی داشت(که از نظر من نداره رابطه ای که کارآگاه بازی بخواد باید ۹ شب بذاریش دم در)