2821
2789
عنوان

مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 41 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه زن هم نداشت یعنی حاضر بودی با یه بچه باهاش ازدواج کنی🫤

خب حضوری همو ببینید بگو شناسنامه رو هم بیاره قبول کرد ک کرد اگه دوستت داشته باشه هر کاری میکنه که از دستت نده، وگرنه فقط واسش یه سرگرمی هستی و همون بهتر ک کات کنی

برکه ای گفت به خود: «ماه به من خیره شده ست»😎😏🏞ماه خندید که من چشم به «خود» دوخته ام!😐😆🌃

مردای متاهل چرا اینجوری شدن؟😑 پسرای مجرد اینجوری نیستن که این مردای متاهل با وجود زن و بچه باز دنبال تنوع طلبی هستن

فکر کنم داره بازیت میده بهم بزنی بهتره هرچند میدونم سخته ولی جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته

❤️🤍PEGAH🤍❤️
خیلی حالم بده 😭چقدر مردا کثیفن

تازه کجاشو دیدی یه دختر بود یه مرد متاهل بهش ابزار علاقه میکرد میگفت میخوام طلاق بگیرم از زنم متنفرم بعد چند ماه دید زنش باردار اصلا طلاقی در کار نیست عاشق زنشه فقط اینو برای هوسش میخواست

تمومش کن،اون دورغ میگه ازت داره سوء استفاده،میکنه عاطفی .. وابسته ش بشی....خوب اون،داره ب،زنش خیانت ...

اخه میدونی اون اولا مثلا ۵_۶ ماه اول تمام مدت به من پیام میداد

و حتی مثلا شبا هم پیام میداد به خاطر همین گفتم اگه زن داشت اینجوری نبود یا اینکه مثلا میگفت باید برم لباسا مدرسه دخترمو اتو کنم و فلان یا یه بار درباره اینکه دخترش سوزونده لباسا رو چون این یادش رفته اتو کنه حرف زد یه طوری نبود که انگار زنی تو خونشون باشه همه کارا بچشو خودش میکرد

اخه میدونی اون اولا مثلا ۵_۶ ماه اول تمام مدت به من پیام میداد و حتی مثلا شبا هم پیام میداد به خاطر ...

ی چی بگم اون بهونه آورد وفتی ب زنش نشه ب کی میخواد بشه یعنی اگر ب زنش وفادار نباشه ب هیچکس وفادار نیست

حسم بهش بده .....

آخرش چیشد عکس داد از شناسنامش؟

نه نداد گفت به خاطر وام دست دوستمه

این وام رو هم الان بهم نگفته بود که بگم بهونه اورده قبل از این ماجرا برام گفت که میخواسته وام بگیره دوستش برده ضامنش بشه

بعد خودش ضامن یکی دیگه شده بوده اون پرداخت نکرده بوده نتونسته وام بگیره

الان که گفتم از شناسنامت عکس بده گفت دست فلانیه به خاطر وام

نه نداد گفت به خاطر وام دست دوستمه این وام رو هم الان بهم نگفته بود که بگم بهونه اورده قبل از این ...

دروغ میگه متاهله فرار کن سریعا وگرنه بدبخت میشی دو روز گریه حال بدی الانت خیلی بهتر از پشیمونیه یه عمره

اگه زن هم نداشت یعنی حاضر بودی با یه بچه باهاش ازدواج کنی🫤خب حضوری همو ببینید بگو شناسنامه رو هم بی ...

من نمیخوام باهاش ازدواج کنم توی متن تاپیک گفتم رابطه ای عاشقانه ای هم نداشتیم در حد دو تا دوست عادی با هم حرف میزدیم ولی همین ارتباطم الان بهم حس بدی داده و از یه طرفم سخته کات کردن ادم با دوست صمیمی دخترشم میخواد قطع رابطه کنه براش سخته اینم مث همون

مردای متاهل چرا اینجوری شدن؟😑 پسرای مجرد اینجوری نیستن که این مردای متاهل با وجود زن و بچه باز دنبا ...

خودمم از صبح همین فکرو دارم که بلاکش کنم کلا چند بارم دستم رفته رو بلاک ولی نتونستم

من نمیخوام باهاش ازدواج کنم توی متن تاپیک گفتم رابطه ای عاشقانه ای هم نداشتیم در حد دو تا دوست عادی ...

این خودش یه نوع رابطس که باعث وابستگی میشه اگه نظر ماهارو میخوای بدونی تموم کردنش واجبه

برکه ای گفت به خود: «ماه به من خیره شده ست»😎😏🏞ماه خندید که من چشم به «خود» دوخته ام!😐😆🌃

تازه کجاشو دیدی یه دختر بود یه مرد متاهل بهش ابزار علاقه میکرد میگفت میخوام طلاق بگیرم از زنم متنفرم ...

ببین این کلا میگه ۶ سال بیشتره که زنشو طلاق داده نمیگه زن دارم