2777
2789
عنوان

بابای من

123 بازدید | 17 پست

من به پدری دارم که کلا سر سجاده هست

اصلا آدم کاری نیست

هر روز که تعطیل میشه جای اینکه دنبال یه فرصت برا پول در آوردن باشه دنبال خوابیدنه

حالم داره از زندگی تو این خونه بهم میخوره

چند ساله به خاطر هوش اقتصادی وحشتناک ضعیف بابام افتادیم تو یه مشکل مالی

تو یه محله پایین شهر تو یه موقیعت بد داریم زندگی میکنیم

دلم میخواد سریع تر ازدواج کنم

میدونم که الان میگین برا فرار از خونه بابات ازدواج نکن که اوضاع بدتر میشه

ولی تنها راهی که به ذهنم میرسه همینه

به شدت دارم درس میخونم که یه جوری، یه حالتی خودم رو نجات بدم از این شرایط

ولی قطعا یه آدمی با شرایط بابام میخواد بیاد بگیرتم دیگه،نه؟

امشب دعوامون شد، گفتم پدر من،یه امسال بیخیال من شو بذار درس بخونم میرم میزنم خوابگاه از این زندگی راحت شم

بهش بر خورد

همه مشکل دارم به جز خودش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم که اینو میگم اما مطمعن باش با شوهره آبی گرم نمیشه اما درستو خیلی خوب بخونی میتونی به یه جایی برسی چقدر ما زنا بدبختیم وقتی پدرامون بدرد نمیخورن امیدوار میشیم به یه مرد دیگه هیچ وقت خودمون برا آرزوهامون نمیجنگیو

بیچاره پدرا که بچه ها توقع دارن روز تعطیل هم تو خوته نباشن و برن دنبال کار بگردن

آخه یه مرد وقتی میبینه اوضاع مالی خرابه نباید دو برابر تلاش کنه؟

چطور مامانم میتونه روزای تعطیل کار کنه؟

متاسفم که اینو میگم اما مطمعن باش با شوهره آبی گرم نمیشه اما درستو خیلی خوب بخونی میتونی به یه جایی ...

عین خر دارم میخونم به امید اینکه بتونم رو پای خودم وایستاده

ولی واقعا خستم، دلم یه مردی میخواد کنارم که عین خودم اهل زحمت کشیدن باشه

تو چند سالگی آخه به درآمد رسیدین؟ضربههای خونه پدرتون رو چیکار کردین؟

پدرم خدا رحمتش کنه خیلی آدم خوبی بود ولی خب بنده خدا دستش تنگ بود ۱۹ سالگی رفتم دانشگاه ۲۱ سرکار بعدشم ادامه تحصیل بعد شاغل شدنم کلا هزینه خانوادم با من بود تمام عمرم کار کردم و زحمت کشیدم حیف زمانیکه پدرم بیماریش خوب بود و تازه میخواستیم زندگی کنیم رفت الان پول دارم ولی ذره ای دلخوشی نه من موندم و یه مادر افسرده و یه برادر بی مسئولیت کاش قدیم بود بی پول بودیم ولی پدرم بود

پدرم خدا رحمتش کنه خیلی آدم خوبی بود ولی خب بنده خدا دستش تنگ بود ۱۹ سالگی رفتم دانشگاه ۲۱ سرکار بعد ...

خیلی وقتا فکر میکنم قرار تو آینده حسرت این لحظههارو بخورم

ولی چیکار کنم تحت فشارم

تو ۱۸ سال سن به مولا پیر شدم

پدرم خدا رحمتش کنه خیلی آدم خوبی بود ولی خب بنده خدا دستش تنگ بود ۱۹ سالگی رفتم دانشگاه ۲۱ سرکار بعد ...

بابای منم آدم بدی نیست

یه کم شله تو بحث مالی

اصلا کلا اینجوریه که تقصیر همس تقصیر من نیست، بعد یا میره سراغ نماز یا میره میخوابه

خیلی وقتا فکر میکنم قرار تو آینده حسرت این لحظههارو بخورمولی چیکار کنم تحت فشارمتو ۱۸ سال سن به مولا ...

طبیعیه بی پولی سخته منم این دوران گذروندم تازه من یه برادر داشتم فوقالعاده اذیت میکرد من بچه آخر خانواده بودم ولی تمام مسئولیت رو دوش من ولی خب تلاش کردم و زندگیمون روبراه کروم ولی چه فایده الان ک پدرم نیست کلا هیچی برام مهم نیست روحم مرده پولم برام بی ارزش

طبیعیه بی پولی سخته منم این دوران گذروندم تازه من یه برادر داشتم فوقالعاده اذیت میکرد من بچه آخر خان ...

خانواده هستن پول نیست

پول هست خانواده نیستن

چرا نمیشه چندتا چیز رو باهم داشت