2777
2789
عنوان

لاتا ری

98 بازدید | 8 پست

بنظرتون ممکنه دوباره این قانون لاتار*ی رو تصویب کنن؟

پ.ن: ترامپ لغوش کرده:)

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

فک نمیکنم ویزای ل اتاری جمع شد برای کل جهان

😭😭من امسال دیپلم میگرفتم

یه باور عجیبی داشتم که اگه ثبتنام کنم اسمم درمیاد

خدا لعنتشون کنه اه:)

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تا ترامپ هست نه ، دوره اون که تموم شد و یکی دیگه اومد جاش ممکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
تا ترامپ هست نه ، دوره اون که تموم شد و یکی دیگه اومد جاش ممکنه

میدونی کی ایشالله قرعه کشی بعدی رئیس جمهوره؟

😭😭من امسال دیپلم میگرفتمیه باور عجیبی داشتم که اگه ثبتنام کنم اسمم درمیادخدا لعنتشون کنه اه:)

من خودمم همین قصد رو داشتم💔

طرف هرچی میرم نابود میشه واقعا نمیدونم آینده ما و بچه هامون چی میشه با دلار ، تورم ، برگشت خوردن ارزوها

دخترام عزیزای دلم❤️🥺

میدونی کی ایشالله قرعه کشی بعدی رئیس جمهوره؟

دوره ریاست جمهوری چهارساله ، الان یه سالش داره تموم میشه ، سه سال دیگه مونده

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من خودمم همین قصد رو داشتم💔طرف هرچی میرم نابود میشه واقعا نمیدونم آینده ما و بچه هامون چی میشه با د ...

🥺🥺

دوره ریاست جمهوری چهارساله ، الان یه سالش داره تموم میشه ، سه سال دیگه مونده

مرسی عزیزم

دیگه واقعا عالی شد

پیر میشم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز