چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 عنوان لاتا ری 98 بازدید | 8 پست بنظرتون ممکنه دوباره این قانون لاتار*ی رو تصویب کنن؟پ.ن: ترامپ لغوش کرده:) زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻 1404/09/30 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selinaz402 عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 1005 فک نمیکنم ویزای ل اتاری جمع شد برای کل جهان دخترام عزیزای دلم❤️🥺
چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 فک نمیکنم ویزای ل اتاری جمع شد برای کل جهان 😭😭من امسال دیپلم میگرفتمیه باور عجیبی داشتم که اگه ثبتنام کنم اسمم درمیادخدا لعنتشون کنه اه:) زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻
97mamany عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 13807 تا ترامپ هست نه ، دوره اون که تموم شد و یکی دیگه اومد جاش ممکنه وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 تا ترامپ هست نه ، دوره اون که تموم شد و یکی دیگه اومد جاش ممکنه میدونی کی ایشالله قرعه کشی بعدی رئیس جمهوره؟ زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻
selinaz402 عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 1005 😭😭من امسال دیپلم میگرفتمیه باور عجیبی داشتم که اگه ثبتنام کنم اسمم درمیادخدا لعنتشون کنه اه:) من خودمم همین قصد رو داشتم💔طرف هرچی میرم نابود میشه واقعا نمیدونم آینده ما و بچه هامون چی میشه با دلار ، تورم ، برگشت خوردن ارزوها دخترام عزیزای دلم❤️🥺
97mamany عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 13807 میدونی کی ایشالله قرعه کشی بعدی رئیس جمهوره؟ دوره ریاست جمهوری چهارساله ، الان یه سالش داره تموم میشه ، سه سال دیگه مونده وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 من خودمم همین قصد رو داشتم💔طرف هرچی میرم نابود میشه واقعا نمیدونم آینده ما و بچه هامون چی میشه با د ... 🥺🥺 زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻
چشم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 244 دوره ریاست جمهوری چهارساله ، الان یه سالش داره تموم میشه ، سه سال دیگه مونده مرسی عزیزمدیگه واقعا عالی شدپیر میشم زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻