2777
2789

سلام خانوما من پسرم الان هفت روزه شه یه هفته دیگه میخوام انشاا... ختنه کنم میشه از تجربه هاتون بگین خیلی میترسم با خودم تو مطب بعد ختنه چی ببرم تنش کنم پوشکش میشه کرد 

پوشک سایز بزدگتر براش ببر

قبلش بهش استا بده

بعدشم پماد تتراسایکلین

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زردی نداره

اگه داره باید اول زردیش رو پایین بیارید

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

بچه جاریم یک هفته ای ختنه کردن خوب هم بود

من تا یکماه گیر زردی پسرم بودم طول کشید

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
پوشکشو شل ببند زود ب زود عوض کن. جیش اول یکم میسوزه ممکنه گریه کنه بعدش خوب میشه😊 عزیییییییزم😍

مرسی عزیزم چقدر سخته دلم میسوزه انشاا... زودتر تموم شه راحت شم

به سلامتی مبارکه 😍

چیز خاصی نمیخواد ببری مثل همیشه ببرش ولباس بپوشونش

فقط اوردیش خونه قنداق کنی بهتره اینطوری پاهاش تکون نمیخوره و خیلی اذیت نمیشه 

و اینکه سر اولین دستشویش خیلی گریه میکنه اگه  گریه اش شدید شد نگران نباش بعد اون بهتر میشه خودشون بهت پماد میدن و توضیحات دیگه را  هم تو یه کاغذ میدن بهت😊

امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪