2789
عنوان

طلاق

180 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ،در صورتي كه درخواست طلاق بدم مي تونم خصانت بچه مو بگيرم ،چند روزه خونه پدرم هستم و شوهرم بچه ام نديده ،نذاشتم ببين و بدون هماهنگي باهاش سفر رفتم ،چكار كنم😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا انشالله کمکت کنه بهترین تصمیمو برا زندگیت بگیری عزیزم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اگه دوس داشتی میتونی مشکلتوبگی؟چراطلاق میخوتی ؟شوهرت چطورآدمیه زرنگه؟

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
نه بخاطر اينكه خيلي زود عصباني ميشه

شوهرمنم زودعصبانی میشه دیشبم یه دعوای اساسی داشتیم آخرش گفت معذرت میخوام ببخشیدولی من همچنان سرسنیگیم باهاش میدونمم این سرسنگینیم یه دردسرایی یبرام درست میکنه ولی مهم نیست

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
منم صبوري كردم ،حساسيتش رو بچه خيليه

میخوای تهدیدش کنی؟

من اگه خونوادش بزارن میتونم عصبانیتشوکنترول کنم ولی اوناپرش میکنن اونان که دارن زندگیموبه هم میریزن نمیزارن راحت باشم خداازشون نگذره اون دنیاعذابشولبینن

میخوای تهدیدش کنی؟ من اگه خونوادش بزارن میتونم عصبانیتشوکنترول کنم ولی اوناپرش میکنن اونان که دارن ...

من نزديگ مادر شوهرم هستن اگر برم پيش مادرم مي تونم يه كم به كارام برسم ،شوهرم ميگه طلاق نميدم اون فقط بخاطر بچه شه نه من