بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید 🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
شوهرمنم زودعصبانی میشه دیشبم یه دعوای اساسی داشتیم آخرش گفت معذرت میخوام ببخشیدولی من همچنان سرسنیگیم باهاش میدونمم این سرسنگینیم یه دردسرایی یبرام درست میکنه ولی مهم نیست
خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید 🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
من اگه خونوادش بزارن میتونم عصبانیتشوکنترول کنم ولی اوناپرش میکنن اونان که دارن زندگیموبه هم میریزن نمیزارن راحت باشم خداازشون نگذره اون دنیاعذابشولبینن